Mitől lehet és mit tegyek? 1éves kislányom teljesen kifordult magából! Nincs védőnőm a gyerek orvos meg nem adott elfogadható tanácsot.
Kap valami fájdalomcsillapítót?
Doki mit mondott?
Adj neki vitaminos junior italt egy kis kakaóval, hátha az majd ízlik neki és többet megiszik belőle.
Próbáld kiiktatni a 2 alvást és redukáld le egy 1,5-2 órára azt az egyet is. Vidd el nagyot sétálni délután, hátha a levegőn lefárad.
Ha már nagyon nem bírja a fogzást, adj neki nurofent vagy germicin c kúpot. Gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapító és picit meg is nyugtatja.
Menj be valahova ahol lehet homeos gyogyszereket kapni es kerj olyat ami kifejezetten fogzasra van. Az nyugtat is.
Sajnos mi nem Mo-n elunk hogy ajanljak egyet de biztos vagyok benne, hogy otthon is kaphato olyan ami elolvad a szajaban mint a szolocukor. Nekunk nagyon sokat segitett.
Abban teljesen igaza van ar orvosnak, hogy Te fújod fel. Uramisten, tudod hányszor lesz még ilyen,hogy nem lesz étvágya, és nyűglődés lesz az evés? Kb. minden betegségnél ez várható, meg nyáron a nagy melegben... Csak kikészíted magad is, meg főleg a gyereket, ha ekkora faxnit csinálsz... (2 nap után már tömöd multivitaminnal, meg turmixolsz neki... RELAX!!!)
A másik része, hogy nyűgös és hisztis a fogzás miatt, valóban nagy tortúra, Neked is, neki is. Ilyenkor adjál neki fájdalomcsillapítót, (pl. fele adag Nurofen) még akkor is, ha gyógyszerellenes vagy. Elműlik a fájdalom, és normálisan tud majd aludni.
Gondolj csak bele, felnőtt embert is hogy kikészít egy fogfájás, teljesen leszívja az energiákat, ehhez jön még a kialvatlanság, ez egy ördögi kör, minál fáradtabb annál hisztisebb, minél hisztisebb, annál nehezebben tolerálja a fájdalmat...
Dologelt, Dentinoxot kened neki?
Amikor az én gyerekeimnek jött a foguk, mi mindig VIBURCOL kúpot használtunk, ez egy homeopátiás kúp kifejezetten fogzási fájdalomra. Nekünk nagyon bevált, mindig lefekvés előtt adtam be neki, és így teljesen nyugodtan, fájdalom nélkül végigaludták az éjszakát.
Szerintem próbáld beszerezni, lehet adni folyamatosan hosszabb távon is, és akkor nem lesz szükség a fájdalomcsillapító gyógyszerekre sem!
3. vagyok.
Ha másképpen nem megy, 6 napig lehet adni neki esténként legalább egy fél germicid c kúpot. vagy vegyél homeos viburcol kúpot, azt lehet adni neki hosszabb ideig.
Nálunk a lányom volt, hogy 1 hétig minden este nurofennel aludt el, mert 6 foga jött egyszerre.
Tényleg túlparázod picit. Nem kell a multivitamin, éhen nem fog halni a kislányod, ne izgulj. :) Lazíts, mert átveszi a feszültséget és még rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!