Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet és mit tegyek?...

Mitől lehet és mit tegyek? 1éves kislányom teljesen kifordult magából! Nincs védőnőm a gyerek orvos meg nem adott elfogadható tanácsot.

Figyelt kérdés
Jönnek az őrlő fogai és nagyon megviselik őt meg minket is,egy hónapja nem eszik egész nap tortúra az etetés,teljesen kikészülök mikor bármit csinálok neki kiköpi 2 napja turmixolok mindent és így megeszi de nagyon keveset.Tejet nem hajlandó 1 decinél többet meginni egyszerre ,ezért multivitamint kap mert valahogy pótolnom kell azt hogy nem eszik szinte semmit,az altatással is nagy baj van éjféltől előbb nagyon ritka hogy elalszik csak akkor ha délután nem teszem le csak délbe (még mindig kettőt alszik napközben) de akkor felébred 11 órakor este és 1óráig ordít,éjszaka is csak akkor hagyja abba ha oda veszem magamhoz.Teljesen kivagyunk ettől.Segítsetek mit tegyek?
2012. dec. 19. 23:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Első sorban Köszönöm a válaszokat!

Másod sorban nem értem ha egy anyuka aggódik a gyermekéért azt miért támadják ezen az oldalon mindig én nem hiszem hogy mindenki úgy született hogy elsőre tudta mit kell tennie én tényleg hónapokat agyaltam és érdeklődtem mielőtt ide írtam de most már tudom mért hanyagoltam ezt a fórumot hónapokig, eddig mindig csak támadás ért mintha egy idióta csitri lennék aki szült de nem tud semmit a gyereknevelésről!Hozzáteszem 34 éves vagyok és első babám!

Mi nem Magyarországon lakunk de a szüleim igen és ezért nincs védőnőnk,a senki válasza nem jó az kicsit erős volt, de nem 2 napja szenvedek vele hanem már lassan 3 hónapja nem eszik rendesen,az alvás probléma csak 1,5 hete kezdődött,és az a baj a fotelban üléssel ha kiveszem a kiságyból egyből le akar menni a földre mászni nem marad az ölembe és ha nem engedem el fesziti magát és kegyetlenül sír tényleg mindent kipróbáltam már akkor van el ha hagyom őt játszani akkor jól elvan de sajnos ez elhúzódik 1-1.5 órákra is éjszaka és csak a germiciddel való alvás vált be de sokan azt mondják hogy az sem jó mert rá szoktatom,a doktornő meg nyugtatót ajánlott hát én nem szeretném benyugtatózni az egy éves gyerekemet ezért nem hallgattam rá,a tejet meg a junior baby italt minden lehető izésítéssel kipróbáltam a maximum amit reggel vagy este meg iszik az 1,5 deci,nem is lenne baj ha megenné a túró krémet vagy a joghurtot vagy tejbegrízt vagy rizst vagy a pépeket,vagy főzelékeket vagy bármit ami tej féle, de mindent kiköp ez az új szokása és van hogy 1 órán át próbálom etetni és akkor meg eszik kb 100gramot többet nem pedig előtte nagyon jó evő volt.

2012. dec. 20. 15:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Húúú, én csak nemrég szültem,de már most rettegek,mi lesz a fogzáskor :((((
2012. dec. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!