Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekdokinál voltam, már végeztünk, csak öltözött a gyerek, közben néztük egymást az orvossal pár másodpercig(nekem tetszik), majd felhúzta mindkét szemöldökét. Ez nem szokatlan? Vagy beleférhet ha jobban ismerjük egymást?
20: írd már meg nekem, hogy hol írtam ilyet, hogy megakarna dugni???
Tetszésre, szimpátiára gondoltam! Tanulj meg olvasni, és értelmezni egy mondatot Csórikám!!
Gyerekkel voltál! Pasizni mentél, azt hitted hogy megadja a telefonszámát egy (igényes 😂😂) nőnek? Alja vagy, azért huzkodta a szemöldökét. Te miért huzkodnad a szemöldököd ez esetben? Mert egy igényes, nem kiéhezett pasi nézne téged!😂😂😂😂
Szégyen hogy ennyi idősen ilyen kérdést írsz ki Vanessa 😁
Lehet, hogy tetszettél neki, dehát mit tehetett volna?
Az is lehet, hogy foglalt, az is lehet, hogy abban a helyzetben nem megfelelő, hogy a munkáján kívül anyukával flörtöljön.
Ha annyira érdekel a doki, valahogy egy minkahelyén kívüli szituációban kellene "véletlenül" összefutnotok, hátha ott lenne valami.
Kollégákkal felvonjuk csak röviden a szemöldökünket vagy bólintunk ha már a köszöntés megvolt, de még összetalálkozunk.
Ahogy írták előttem, ez lehetett "van még kérdése"/"hallgatom" szemöldökfelvonás is.
A flörtös az inkább több rövid vagy asszimmetrikus szemöldökfelvonás mosollyal.
Naívan had kérdezzem azért meg....férjnél vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!