Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek rosszul esne, ha egy srác a randin mondaná, hogy vastag a lábatok?
Tegnap voltam randin, ahol az edzésről beszéltünk, és említettem neki, hogy télen viszonylag sok teljes testedzést csináltam. Visszakérdezett, hogy felső testre is edzettem, csak mert látja, hogy a lábaim elég vastagok?
Mondtam, hogy felső testre is. Igen, elég izmos lábaim vannak, sajnos ez genetika, apukámtól örököltem a vastag vádlit, anyukámtól a vastagabb combokat, tipikus körte alkatom van. Kg-ben teljesen normális vagyok egyébként, 56 kg körül.
Eleve van egy komplexusom a lábam miatt, amin igyekszem dolgozni, de elég tapintatlannak éreztem ezt a beszólását mégiscsak. Olyan nyersnek... most konkrétan undorítónak érzem magam.
Valószínű nem szándékosan akart megbántani, de azért fogalmazhatot volna másképp is. Lányok, nektek ez így nem esett volna rosszul?
Honnan tudta volna a srác, hogy nem szándékosan gyúrta ilyenre a kérdező, vagy genetikailag ilyen alapból?
Azt meg pláne nem tudhatta, hogy őt ez bántja.
Ennyi erővel kb kussban kellene lenni minden palinak egy randin, mert bármin lehetne besértődni....
"Ennyi erővel kb kussban kellene lenni minden palinak egy randin, mert bármin lehetne besértődni...."
Vagy csak 2 másodpercet gondolkozni. Leírtam, mi a teljesen logikus kérdés arra, hogy "sokat edzettem". Spoiler alert, nem az, hogy "há elég nagy a picsád csaje".
De akkor fordítsuk le pasinyelvre. Ha a barátnőd szex előtt szenvtelenül megjegyzi, hogy kicsi a pöcsöd, akkor ugye semmilyen érzés nincs benned.
Nekem nem esett volna rosszul, szintén körte alkat vagyok, vastag combokkal, kerek fenékkel. Viszont tuti visszaszóltam volna valamit, mint pl "dinnye szezon van, éshát valahogy meg kellett roppantani őket" vagy hasonlót. Ha veszi a lapot TALÁN kap új esélyt, de őszintén, lehet úgy sem.
De teljesen érthető, ha neked nem esett jól, főleg ha bizonytalan vagy a lábaid miatt (gimis éveim így teltek el, utáltam a combjaimat, csak azóta eltelt majd' 20 év, és már nem izgat ilyesmi, de tudok vele azonosulni). Teljesen azért nem biztos, hogy temetném a srácot elsőre (de lehet én vagyok túl engedékeny). Megmondanám neki, hogy ez érzékenyen érintett, és ha bocsánatot kér, és a továbbiakban figyel erre, akkor rendben van. Mármint én volt már, hogy véletlenül tapintottam rá valakinek az érzékeny pontjára, de amint ez tisztázva lett, fokozottan figyeltem, hogy a jövőben ne hozzam kellemetlen helyzetbe, mert soha nem volt célom megbántani senkit. De ez nyilván attól is függ, hogyan mondta. Ha érezhetően bántó volt a stílus, akkor egyből kuka.
22
Szerintem egy férfi sem venné jó néven, ha megjegyezném, hogy ritkul a haja vagy vékony a karja...
Hát még ha az igazat mondta is, jó ízlésnek, eleganciának hívjuk azt a módot, amivel nem nyersen arcba toljuk az igazságot ha kell, ha nem.
Ennyi jó ízlés szoruljon már egy férfiba, aki ráadásul ismerkedne velem!
Ha nem tetszem neki, semmi gond, Isten áldja, keressen tovább, de nyersnek, otrombának lenni nem kötelező ám… jól írta az elsők között valaki: ilyen stílusra nincs szükség.
Átérzem valahol egyébként, mert nekem ebben a melegben vannak elefánt lábaim, a bokám alig látszik… többször műtött visszeres lábak és egy kis nyirokkeringési anomália miatt… nagyon fájna, ha erre valaki beszólna.
Általában kompressziós harisnyában, csinos ruhákban, magassarkúban járok, tehát ne ilyen sopánkodó sztk-s maminak képzeljetek el és harisnyában is lehet már olyat kapni, ami valamennyire korrigál ilyesmit a rosszabb napokon és nem kórházi feeling.
Tudom én is magamról, hogy nem szép a lábam, kánikulában főleg…ettől nem kell külön megjegyzést tenni rá, főleg, ha valaki azt gondolja, hogy fujj de ormótlan vagy homokóra alakja van, de hájas a bokája?! Nem, csak nem teljesen egészséges, de nem von le semmit az értékemből… szóval igen: elegancia és jó modor kellett volna a férfi részéről is.
Egy ilyen elszólásból nyilván temetni nem kell, de ha lesz még pár, akkor én nem erőltetném tovább. Bunkónak elég kinek-kinek az ellensége is, a párjától erre semmi szükség, attól meg leégne az arcomról a bőr, ha a szeretteimnek is beszólogatna nagy megmondásában….mert mindenkinek lehetne valamit.
Intelligens, jól nevelt embernek nincs kényszere beszólogatni…
Adom, amit a 27-es mond.
Nekem a kis mellem miatt szóltak már be hasonló stílusban. Én tényleg értem, ha valakinek a nagy tetszik, és a leghalványabban sem ítélem el, aki a fiúsabb alkatom miatt nem vonzódik hozzám. Menjen és randizzon olyan csajjal, aki bejön neki, sőt sok sikert kívánok hozzá.
De ha úgy dönt, hogy velem randizik, akkor ne szólogassan be a kinézetem miatt, mert én sem teszem.
Ha a partnerem kopaszodik, kuszább a fogsora, netán kicsit alacsonyabb, DE NEKEM ÍGY IS TETSZIK, akkor nem fogok benne szorongást és egyéb kellemetlen érzéseket kelteni, csak mert kedvem szottyan "kimondani az igazságot".
"ha tudod, hogy ilyen vagy akkor megtudnád óvni magad, hogy felteszel egy jól látható fotót magadról ahol látszik a lábad is, és ne a találkozón kelljen emiatt szégyenkezni."
Inkább anyukádnak kellene szégyenkezni, hogy téged sikerült összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!