Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Első tali lesz,de megjött a mensim es elég rosszul is vagyok.Mondjam le?már így is szóba került,hogy rakjuk át,a srác nagyon messziről jönne.
Figyelt kérdés
júl. 12. 06:08
2/10 anonim válasza:
Vagy vegyél be fájdalomcsillapítót és inkább üldögélős programot csináljatok.
3/10 anonim válasza:
Mozi, aztán dőlj rá.
Szólj neki, hogy ez van, mi legyen.
4/10 anonim válasza:
A hőhullám kellős közepén randizni eleve nem a legértelmesebb ötlet, kérdező.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, mi a helyzet. A menstruacio egy természetes folyamat, ha cikinek érzed, hogy erről beszélj vele, annak oka van.
6/10 anonim válasza:
Első randin ez nem téma. Ismerkedni mentek, nem? Ha jól érzed magad és van kedved, akkor menj el.
7/10 anonim válasza:
Lemondanám, mert első 2 nap csak arra tudok gondolni, hogy vérzek, izgulok, ha felállok, és nem tudok figyelni a másikra. Mindkettőnknek szar randi lenne. Ha nem érti meg, hatalmas nagy szerencséd van, hogu kiderült.
8/10 anonim válasza:
Megirhatod, hogy nagyon sajnálod, de női gondok adódtak, nagyon nehezen viseled és nem szeretnéd elrontani a találkozót ezzel, ha már ilyen messziről eljönne miattad. És egyből ajánl fel egy új időpontot, így nem hiszi hogy kifogás:-)
9/10 A kérdező kommentje:
Jó hogy kiderült, mert mióta megírtam neki nem is írt.
júl. 13. 11:28
10/10 anonim válasza:
Nem értem, hogy egy első randi előtt miért kell ilyen részletes helyzet jelentést tenni egy idegen férfinek?!
Bőven elég annyi, hogy nem érzed magad jól, tegyétek át egy másik napra, és erre adsz javaslatot, hogy mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!