Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 19 éves srác vagyok van itt...

19 éves srác vagyok van itt kedves szép értelmes lány aki ismerkedne??Barátkozna

Figyelt kérdés

Nem mondhatom azt se hogy csúnya vagyok.Csak olyan egyedül érzem magam itt vagyok külföldön dolgozom de azt látom semmi értelme nics akikért.Tudom hogy sók rossz idulatu koment lesz de ezeknek azt üzenem legalább ennyivel legyenek boldogabbak.

Tudom hülyeség ide írni.

jún. 9. 16:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hát figyelj én a barátnőmet itt találtam meg szóval nics lehetetlen 🙃😉
jún. 9. 16:57
 2/13 anonim válasza:
Te most elb...tad, h melyik fiokoddal irtal? 😅
jún. 9. 17:36
 3/13 anonim válasza:

1# Ömmm...oké?

Nem hazudtoltad meg magad kicsit?

jún. 9. 18:09
 4/13 anonim válasza:

1# XDDDDD

Sírok már a nevetéstől xd

jún. 9. 19:43
 5/13 anonim válasza:
tessék?
jún. 9. 19:50
 6/13 anonim válasza:

Azigen Xddd

Az elsőt azért se értem, mert ez nem egy algoritmus alapú oldal, amely azokat a kérdéseket dobálja fel, amikre többen válaszolnak.

jún. 9. 19:53
 7/13 anonim válasza:
Epic fail. Kérdező nem lépett ki az accbol és saját kérdésére válaszolt. Mekkora szánalom.
jún. 9. 20:54
 8/13 anonim válasza:

Szóval szeretőt keres.

Getrekt!

jún. 9. 21:12
 9/13 anonim válasza:

Te hülye vagy kérdező ha már magadnak válaszolsz akkor legalább ne ugyanebből a fiókból

Beszarok😅🤣🤣🤣

jún. 9. 22:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez volt a cél 😏🥹
jún. 10. 12:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!