Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek rosszul esne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek rosszul esne, ha egy srác a randin mondaná, hogy vastag a lábatok?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam randin, ahol az edzésről beszéltünk, és említettem neki, hogy télen viszonylag sok teljes testedzést csináltam. Visszakérdezett, hogy felső testre is edzettem, csak mert látja, hogy a lábaim elég vastagok?

Mondtam, hogy felső testre is. Igen, elég izmos lábaim vannak, sajnos ez genetika, apukámtól örököltem a vastag vádlit, anyukámtól a vastagabb combokat, tipikus körte alkatom van. Kg-ben teljesen normális vagyok egyébként, 56 kg körül.

Eleve van egy komplexusom a lábam miatt, amin igyekszem dolgozni, de elég tapintatlannak éreztem ezt a beszólását mégiscsak. Olyan nyersnek... most konkrétan undorítónak érzem magam.

Valószínű nem szándékosan akart megbántani, de azért fogalmazhatot volna másképp is. Lányok, nektek ez így nem esett volna rosszul?

júl. 19. 15:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
34%
Én szemészetre küldeném :D
júl. 19. 18:51
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha valakinek csak egy bizonyos féle nő jön be, az annyit is ér. Nagyon sokféle nő (és férfi) lehet szép, van akinek ez tetszik van akinek az, de kb mint a gésáknál hogy megnyomorították a lábukat mert csak ez tetszik vagy csak az. A másik hogy ha pl valaki magasabb, annak mindene nagyobbnak fog tűnni ha csak azt nézi, de az egészet nézve normális. Sose bírtam az ilyeneket hogy ott vannak csinos nők előtte, akik nem egyformák, de mind csinos, és jáj neki csak a szőke, csak a barna, csak a lófej, csak a tányérfej, csak a pipaszár láb, csak a vastagabb láb, csak ez csak az tetszik, és úgy válogat.
júl. 19. 18:54
 33/40 anonim ***** válasza:
32%

32

Mert miért ne válogathatna? Nem értem.

Nyilván ha ez a "válogatás" azt jelenti, hogy az eltérő külsővel rendelkező nőket savazza, akkor jogos a kritika. Egyébként számomra felfoghatatlan, hogy mi a baj azzal, ha egy férfinak vagy nőnek van egy zsánere. Kinek árt ezzel?

júl. 19. 18:56
 34/40 anonim ***** válasza:
43%

Nekem csak a kérdést elolvasva rossz értéseim lettek, de a leírás alapján nem vagyok biztos benne, hogy ez egy megjegyzés volt ami eleve evidens, és csak kimondta, hogy hát ez annyira nem szexi... mármint azt is el tudom képzelni, hogy csak megállapította, hogy edzett, vastag a lábad, de még tetszhet is valakinek. Szóval szerintem totál a kontextustól és hanghordozástól függ.

Ha beszólásnak mondja, akkor persze ennyi volt, gáz.

júl. 19. 19:03
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem szimpatikus ha olyan zsánerrel áll elő hogy neki csak ez tetszik vagy csak az, de részletekbe menően. Na és hol a belső ezekben az esetekben? El nem tudom képzelni hogy valakinek csak klónok jönnek be.
 36/40 anonim ***** válasza:
*érzéseim
 37/40 anonim ***** válasza:

35

Azért ez elég ritka. Nem sűrűn hallottam sem férfiak, sem nők részéről hű de részletes személyleírást, ami az ideális partnerüket illeti.

De miért ne mondhatnám, hogy nekem a magas pasik jönnek be? Vagy egy pasi miért ne mondhatná, hogy neki a nagy mellű csajok tetszenek? (Kérdem én mint szuper kismellű nő.)

Attól még nekem is fontosak a belső értékek, hogy első sorban az izmosabb, nagyobb darab férfiakhoz vonzódom, és őket találom a magam számára helyesnek.

júl. 19. 19:08
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Juj de nehéz ez az élet hogy ez a legnagyobb problémának...
júl. 19. 20:39
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem esne rosszul ugyanis edzésről volt szó és nem hiszem, hogy negatív értelemben értette. Az önbecsülést és önértékelést ugyan úgy edzeni kell, mint a tested, mert egy semleges megállapítástól is már teljesen szétcsúszol..
júl. 19. 21:24
 40/40 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk vastag helyett mondhatta volna, hogy izmos.

Árnyalatnyi különbség, de máris nem lett volna olyan bántó.

júl. 19. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!