Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, akit kb.1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zia_ kérdése:

Van egy srác, akit kb.1 éve ismerek, és nagyon aranyos. Az a baj, hogy csak neten beszélünk, és még nem tudtunk találkozni, mert vagy ő nem tudott eljönni, v én. Most meg barátnője van és nagyon rosszul esik. Már elkönyvelt barátnak, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet.
2012. jún. 16. 16:14
 2/9 ASOT ***** válasza:

sajnálom, de talált egy közelebbi lányt, eddig jó voltál és ha még sokáig nem talált volna mást akkor lehet h találkoztatok is volna.

lehet h fájdalmas ez neked, de tegyél le róla!

2012. jún. 16. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyanez a szitu, csak itt én vagyok a te helyedben...

28 F

2012. jún. 16. 16:37
 4/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen egyszer, és az a véleményem hogyha 1 egész év alatt nemtudott létrejönni a találkozás, az már rég nem jó, mert akkor valamelyik fél nem akarja igazán, vagy egyik sem, és az sem véletlen hogy lett barátnője. Bár nem tudom hogy milyen sűrűn beszéltetek, de nem szabad ezeket a netes "kapcsolatokat" túl komolyan venni, amíg nincs személyes találkozás, viszont másrészről pont azért mert még sosem találkoztatok, még bármi lehet belőle, csak nem most, majd ha egyszer mégis összehozzátok azt a találkozást.
2012. jún. 16. 16:39
 5/9 A kérdező kommentje:
az is számít valamit, ha a srác 4 és fél évvel idősebb??
2012. jún. 16. 16:45
 6/9 anonim válasza:
utolsó vagyok, szerintem nem számít, meglehet kérdezni hány évesek vagytok?
2012. jún. 16. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
14-18
2012. jún. 16. 16:49
 8/9 ASOT ***** válasza:

uhh...háát ebben az esetben nagyon is számít!

így csak megerősíteni tudom magam h a srácnak csak unalom ellen voltál...tudom rosszul esik de ez van.

2012. jún. 16. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Több oka is van:

1. Nagyon fiatal vagy hozzá. Ő már felnőtt, te még gyerek, nem feküdhet le veled.

2. Távkapcsolatnak esélye nincs.

23/N

2012. jún. 16. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!