Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mi a fenét jelent csajok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi a fenét jelent csajok? "aranyos, kedves srác, de nem jön be"

Figyelt kérdés
Egy külsőleg nem csúnya, kedves srác miért nem kap még esélyt se? Miért van az, hogy csak a s.ggfejek jönnek be a lányoknak?
2012. jan. 21. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha én ezt mondom akkor általában azt jelenti amit... aranyos kedves, de nem jön be. Nem tetszik külsőre, vagy nem vagyunk egy hullámhosszon... Szóval valami nem stimm.

Vaaaagy b eset, akkor mondtam ezt, ha a srác egy retardált gyökér volt, és gondoltam nem ezt írom neki.

Amúgy egy időben csináltam azt, hogyha visszautasítottam valakit, őszintén - de normálisan - elmondtam neki, hogy miért. Életemben nem kvaanyáztak le még annyiszor mint akkor. Jobb ez az "aranyos kedves srác, de nem jön be" szöveg...

2012. jan. 21. 19:05
 2/10 anonim válasza:
fiu vagyok de megpróbálok választ adni a kérdésedre.. a nők máshogy vannak össze rakva mint a fiuk.. nem az van hogy pl: fiu: van egy szép csaj, gyere most randizunk azt meg**lak.. őnáluk ez az egész történet máshogy zajlik le.. helyes vagy meg minden de mégsem érted.. de ezt egy csaj rendesen el tudja neked mondani remélem hasznos volt hello!
2012. jan. 21. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
ezt azért mondjuk,hogy ne sértsük meg a mésikat,vagy ha tényleg jól néz ki de nem lenne semmi.ez mindig így van hogy a fiúknak a libák kellenek,a csajoknak meg a s**fejek
2012. jan. 21. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Az aranyos a lányoknál azt jelenti, h belsőre szimpatikus, de külsőre nem jön be, ezért max barátság lehet belőle.
2012. jan. 21. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy valami miatt nem tetszel neki. Nem feltétlenül a külsőd miatt, lehet nem talál elég férfiasnak például.
2012. jan. 21. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
ez a barátság zóna:) amikor egy fiú kedves, aranyos meg minden, de ha nem érezzük a férfiasságot (legalábbis én) akkor bukta.. ez néha bántó a kedves fiúknak, de sajna így vagyunk bekódolva, ilyenek a hormonok.. sok bnőmmel vagyunk így :)
2012. jan. 21. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:

A lányoknál megvan az egyfajta 'szerelem első látásra' fétis, mert érzékenyebbek. Tehát, ha tetszel is, lehet nem tudnám veled elképzelni a dolgokat. De vannak a bevállalósabb, adok egy esélyt csajok. Én mondjuk ilyen vagyok, mert nem vagyok semminek sem az elrontója, de van, hogy 1 hét alatt meggondolom magam és még se. Amúgy, ha egy csaj azt mondja rád, hogy aranyos és kedves együtt, az már alapjában rossz.:) Az aranyos rossz fiúkat, vagy a kedves "nyámnyilákat"(nem szó szerint értem, csak nem tudom milyen szót használjak erre:D) szeretjük, és tartjuk őket nagyobb előnyre. A kedves és aranyos együtt nem passzol, de nem mindegy milyen az összkép. Lehet, hogy tényleg csak ezzel a dumával pattintott, mondjuk én szeretek egyenes lenni, még ha el is küldenek a pics*ba, de akkor én is elküldöm őt, mert nem tetszik neki a véleményem és egyből k*rva meg r*banc vagyok, mert éppen nem fogott meg se a külseje se a mondanivalója se a hisztériája.:) Húú, jó sokat írtam, remélem kielégítő a válasz!:DD

16/L

2012. jan. 21. 20:31
 8/10 anonim válasza:

Mit jelent? Ez a finomított változata a "Húzz a p'csába, gyökér!"

Ne keseregj rajta és nem is kell foglalkozni vele! Inkább lélegezz és élj! ;)

2012. jan. 21. 21:10
 9/10 anonim válasza:

Hogy is kezdjem? Szóval..

A csajok többsége azért a rosszfiúkra bukik,mert azok jobban férfiasak,mint aaz aranyos,kedves fiúk.

Esetleg ha egy csaj ezt mondja a fiúról,és mégsem akar tőle semmit,az talán azért van,mert nem vonzódik hozzá,ez lehet a fiú kisugárzása miatt,esetleg egy aprócska hiba miatt,ami a csajnak nem tetszik a pasin. Vagy ha tudományos szempontból nézzük:az emberek is egyfajta állatok,tehát mi is a szagok alapján választunk párt. Ez tudatalatt történik,tehát te nem érzed pl egy csajnak a kémiai szagát. És nem a parfümre gondolok :)

képzeld el,hogy van egy csaj aki aranyos és kedves,mégsem vonzódsz hozzá. Pl ha táncoltok,vagy közel kerültök fizikailag egymáshoz,és nem érzel semmi különöset mikor hozzád ér,az azért van,mert nem vonzódsz hozzá.

Ezt nem tudatosan döntjük el,az orrunk vezet minket,még ha nem is tudunk róla :)

2012. jan. 22. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam ez kb az, hogy nincs vonzalom, kémia, nem találom elég férfiasnak, nem tudom elképzelni túl kerüljek hozzá (fizikailag).
2012. jan. 25. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!