Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek rosszul esne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek rosszul esne, ha egy srác a randin mondaná, hogy vastag a lábatok?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam randin, ahol az edzésről beszéltünk, és említettem neki, hogy télen viszonylag sok teljes testedzést csináltam. Visszakérdezett, hogy felső testre is edzettem, csak mert látja, hogy a lábaim elég vastagok?

Mondtam, hogy felső testre is. Igen, elég izmos lábaim vannak, sajnos ez genetika, apukámtól örököltem a vastag vádlit, anyukámtól a vastagabb combokat, tipikus körte alkatom van. Kg-ben teljesen normális vagyok egyébként, 56 kg körül.

Eleve van egy komplexusom a lábam miatt, amin igyekszem dolgozni, de elég tapintatlannak éreztem ezt a beszólását mégiscsak. Olyan nyersnek... most konkrétan undorítónak érzem magam.

Valószínű nem szándékosan akart megbántani, de azért fogalmazhatot volna másképp is. Lányok, nektek ez így nem esett volna rosszul?

júl. 19. 15:24
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem esett volna rosszul de az is biztos hogy ilyen férfire semmi szükségem.
júl. 19. 15:25
 2/40 anonim ***** válasza:
17%
Nem, elkönyveltem volna, hogy igaza van elvégre én is tudnám, hogy vastag. Az igazságért nem szoktam megharagudni. De te attól megsértődhetsz ezerszer is a nyilvánvalón, neked fáj annyiszor.
júl. 19. 15:27
 3/40 anonim ***** válasza:
5%

ha tudod, hogy ilyen vagy akkor megtudnád óvni magad, hogy felteszel egy jól látható fotót magadról ahol látszik a lábad is, és ne a találkozón kelljen emiatt szégyenkezni.

Több fotót kell cserélni mielőtt találkozol vele.

Én is megkaptam anno, hogy miért vagyok szőke, hogy lehet ilyet kérdezni egy első találkozón? jó ezen lehet javitani, befestem és kész, de ez mind azt jelenti a másikról, hogy nem tudják elfogadni a másikat, csak a tökéletes képet a fejűkben

egyébként pedig a másiktól megkapjuk azt ami a fejünkben jár, szóval ha leállsz a komplexusoddal a fejedben akkor nem kapsz ilyen beszólásokat

júl. 19. 15:29
 4/40 anonim ***** válasza:
89%

"felteszel egy jól látható fotót magadról ahol látszik a lábad is, és ne a találkozón kelljen emiatt szégyenkezni"

Alapból nem kéne szégyenkeznie a lába miatt.

júl. 19. 15:32
 5/40 anonim ***** válasza:
90%

"Valószínű nem szándékosan akart megbántani"

Nem tudhatod.

Nem esett volna rosszul, de aki beszólogat, attól nem akarok semmit. Vagy bunkó vagy autista, egyikkel sem akarok kapcsolatot.

júl. 19. 15:34
 6/40 anonim ***** válasza:
11%
Ez az, hogy nem kéne szégyenkezni érte, pláne nem kéne egy komment miatt megsértődni. Ha tudom magamról, hogy ilyen-olyan vagyok akkor miért haragszok meg azért, hogy mondják azt, hogy ilyen-olyan vagyok? Csak az igazat mondják, nem? A kérdező teljesen szét van csúszva a vastag lába miatt. De arról nem tehet senki, hogy szét van. Meg lehet haragudni ismét és le is pontozni. XD
júl. 19. 15:36
 7/40 anonim ***** válasza:
83%
De, nagyon rosszul esett volna. Egyébként pont ilyen alakom van nekem is, engem is zavar kicsit, de akikkel randiztam, nekik tetszettem, és hát pont ezt várja az ember, hogy ha már randira hív valaki, annak tetszek is..
júl. 19. 15:40
 8/40 anonim ***** válasza:
95%

6, de miért kell kimondani hangosan valamit, amit mindketten látnak, és nem lehet rajta azonnal változtatni? Konkrétan annak mi értelme van, hogy valakinek elmondod, mit látsz rajta?

Ha megállok előtted, és felsorolom, hogy "ott egy pattanás, ott kopaszodsz, a fogad csálé, az orrod ferde, a szád vékony..." - ez mind lehet igaz, de mi értelme van elmondani?

júl. 19. 15:42
 9/40 anonim ***** válasza:
11%

Nem kell elmondani, de a testépítés volt a téma:

"Tegnap voltam randin, ahol az edzésről beszéltünk, és említettem neki, hogy télen viszonylag sok teljes testedzést csináltam. Visszakérdezett, hogy felső testre is edzettem, csak mert látja, hogy a lábaim elég vastagok?"

Ezért miért kell megharagudni???

Ő mesélte, hogy mennyit edzett. Persze, hogy visszakérdez, kíváncsi, szóba hozza.

júl. 19. 15:49
 10/40 anonim ***** válasza:
93%

Mert aki nem érzelmi fogyatékos, az érzi, hogy ez egy backhanded compliment, amivel le akarja építeni az önbizalmát.

1000 meg 1 módon lehetett volna ezt továbbvinni.

"Tényleg? Milyen testedzést csináltál?" A legalapabb.

júl. 19. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!