Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azután,hogy nem válaszolt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azután,hogy nem válaszolt a tegnapi üzenetedre elmennél erre a randira?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy nővel 2 hete kb, még nem találkoztunk,de múltkor elhívtam egy randira és igent mondott.Viszont tegnap ráírtam olyan 6 óra körül,hogy mi újság és hogy telt a napja.Majd megnézte rá fel órára és többször is online volt és posztolt is fb-re, tehát biztos nem az volt,hogy nem ért rá vagy ilyesmi.Gondoltam majd válaszol később este,de még ma sem válaszolt.Lehet én vagyok rosszul összerakva,de ha valakitől elfogadom a randit,akkor egy ilyen kérésre azért illene egy rövid válasz nem?
2024. júl. 18. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem irj rá még egyszer, hohy akkor szombaton este hatra megyek érted, ahogy megbeszéltük. Ha nem akar látni, ettől megijed és reagálni fog. Ha meg akar látni, akkor írni fogja, hogy ok.
2024. júl. 18. 19:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 haver miért nem beszéltetek hétfőn, kedden??? Ha vasárnap megbeszélsz egy randit péntekre akkor több mint gyanús, ha utána laposítja a dolgot. Ütni kell a vasat amíg meleg :) Kérdezz rá, hogy áll-e még a pénteki randi (bár tartok tőle nem kapsz választ, vagy valamit kitalál miért nem). Viszont ha azt mondja igen, akkor meg hajrá, hívd fel, telefonon beszéljétek meg mikor és hol.
2024. júl. 18. 19:28
 13/21 A kérdező kommentje:

ma 19:28

Hétfő,nem volt időm írni neki, elég sok melóm volt.Plusz mindig én írtam neki, kíváncsi voltam,hogy ír e magától.De nem írt,én írtam rá végül.

2024. júl. 18. 19:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#13 mondom üsd a vasat amíg meleg! Ha már elfogadják a randimeghívást, akkor kell még jobban begyújtani a rakétákat, ugyanúgy fenntartani a kommunikáció dinamikáját, ívét, sőt ha lehet még fokozni is egy kicsit, hogy a várakozások a tetőfokára hágjanak, azt érezze "juj de várom már hogy ezzel a pasival személyesen is találkozzak". Az meg nem megy úgy, hogy 3 naponta váltasz vele 1-1 üzit.

Amúgy is legyél kezdeményező! Ne a csajtól várd, hogy rádírjon, hanem te jelentkezz! Ismered a mondást a nyúlról és a vadászpuskáról.

2024. júl. 18. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha mindig te kerested akkor egyértelmű hogy nem érdekled és csak úgy mondott igent a randira hát ha palira tud venni.
2024. júl. 18. 19:44
 16/21 A kérdező kommentje:

ma 19:44

Na hát nekem is ez fordult meg a fejemben,hogy lehet palira akar venni vagy nem tudom.

2024. júl. 18. 20:08
 17/21 A kérdező kommentje:
De ez nektek nem úgy jön le,mint valami taktikázás?
2024. júl. 18. 20:09
 18/21 A kérdező kommentje:

ma 19:40

Jó oké persze,ez tiszta sor.De ha dolgozok reggeltől,estig és nincs időm írogatni,akkor nem tudok mit csinálni.Vannak napok melóban,amikor örülök,hogy lyuk van a se@gememen 😂

2024. júl. 18. 20:12
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 ne kombinálj előre haver! Ahogy ide pötyögöd a kérdésedet már RÉG rá kellett volna írnod, hogy "szia mit csinálsz holnap, lenne-e kedved összefutni" kezdetű mondatot. Ha akar találkozni akkor reagál, ha nem akkor meg hallgat és békén hagyod.
2024. júl. 18. 20:13
 20/21 A kérdező kommentje:

ma 20:13

Szerinted nem az volt az első,hogy ráírtam?

2024. júl. 18. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!