Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azután,hogy nem válaszolt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azután,hogy nem válaszolt a tegnapi üzenetedre elmennél erre a randira?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy nővel 2 hete kb, még nem találkoztunk,de múltkor elhívtam egy randira és igent mondott.Viszont tegnap ráírtam olyan 6 óra körül,hogy mi újság és hogy telt a napja.Majd megnézte rá fel órára és többször is online volt és posztolt is fb-re, tehát biztos nem az volt,hogy nem ért rá vagy ilyesmi.Gondoltam majd válaszol később este,de még ma sem válaszolt.Lehet én vagyok rosszul összerakva,de ha valakitől elfogadom a randit,akkor egy ilyen kérésre azért illene egy rövid válasz nem?
2024. júl. 18. 16:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor az nálad mikor? Elhívás után napokig nem is beszéltetek?
2024. júl. 18. 16:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha valami épkézlábat kérdeznél, amire válaszolni is lehet a "mi újság?" helyett, akkor válaszolna is...
2024. júl. 18. 16:11
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

egy dolog, hogy valakit meghívsz randira, de nem mondasz sem időpontot sem helyszínt

és egy másik dolog, hogy konkrét időpontban és helyszínben megegyeztek

amikor én voltam tinderen, jó sok pasi írta ezt a találkozhatunk "majd" dolgot, semmi jelentősége addig amíg nem mond konkrét időpontot és helyet

2024. júl. 18. 16:13
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Most írj rá ezzel:

" Szia! Szombat délután/este mikor lenne jó neked? Találkozhatnánk itt (nem tudom hol vagy) mit gondolsz? "

Ha elolvassa, erre már biztosan reagál!

2024. júl. 18. 16:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszont a 4 válaszra sem reagálna akkor egész biztosan nem érdekled.
2024. júl. 18. 16:33
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Konkrétan meg van beszélve a randi helye és ideje?
2024. júl. 18. 17:30
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg van neszélve akkor igen.
2024. júl. 18. 17:34
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

2 hete beszéltétek meg a randit amire "talán"-t mondott és azóta szóba sem került hogy holnap találkoztok??? Akkor felejtős.

Két hete tárgyaljátok mikor hol és nem kérdezed meg tőle, hogy áll-e még a holnapi tali? Akkor meg te vagy felejtős, mert balf.sz vagy 😄

2024. júl. 18. 17:38
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Két hete beszélünk, vasárnap kérdeztem meg,hogy lenne e kedve egy randira,elfogadta.Úgy van megbeszélve,hogy érte megyek.Azóta a hétfő,kedd kivételével beszéltünk.
2024. júl. 18. 19:12
 10/21 A kérdező kommentje:

ma 17:38

Te hol látsz olyat,hogy talán?Nem talán,hanem elfogadta,csak nekem az a fura,hogy a tegnapi üzenetre nem reagál.Vagy ez valami női taktika?😅

2024. júl. 18. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!