Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam a tegnapi randimat napokkal előtte, mert túl
meleg volt de ezt igazából azt jelenti, hogy nem is
akartam igazából megismerni a lányt?
Figyelt kérdés
Lett volna egy randim egy lánnyal, aki mindenképpen napközben szeretett volna találkozni, és mindenképpen piknik randizni szeretett volna elmenni, én viszont pár nappal a randi előtt lemondtam, mert egyszerűen amikor az utcán voltam nem éreztem magamat komfortosan a melegben, egyből elkezdett szakadni rólam a víz, alig kaptam levegőt, egy randit nem tudtam volna szerintem végigcsinálni, hiába javasoltam, hogy üljünk be egy kávézóba vagy bárhova ahol van légkondi azt kaptam válaszként, hogy az nem kreatív randi ötlet.
2024. júl. 13. 09:26
1/7 anonim válasza:
Ha annyit sem képes megérteni, hogy szarul érezted volna magad egy ilyen randin, akkor valószínűleg nem neked való. Olyan randit kell kitalálni, ahol mindketten jól érzitek magatokat, ez nem kizárólag róla szól. Írd meg neki, hogy szívesen találkoznál vele más körülmények között és ne akarjon rögtön az első randin megkínozni.
2024. júl. 13. 09:34
2/7 anonim válasza:
Jó, hogy hamar kiderült egy bizonyos fajta összeférhetetlenség, és az, hogy nincs tekintettel rád, csak az a fontos, hogy ő jól érezze magát.
2024. júl. 13. 09:36
3/7 anonim válasza:
Már az első randi ELŐTT irányítani akar?! Talán jobb, hogy nem is jött/jön össze. Valószínűleg belefutottál egy leuraló típusba.
Persze ez egyáltalán nem biztos, én aztán pont nem az elsőre elítélő típus vagyok, de ez mindenképp kérdéseket vet fel, ha nem veszi valaki figyelembe, hogy a másik fél mit szeretne. Oké, hogy a lányokkal/nőkkel szemben előzékenyek vagyunk, mint pasik, de azért na. Ha neked ez a helyzet feszengésre adott okot, akkor azt illik nem figyelmen kívül hagyni és lehetne alkalmazkodni egy picit.
2024. júl. 13. 09:41
4/7 anonim válasza:
Férfi vagy, nem gond, hogy lemondtad, empatizálunk veled. Nőként kell csak fájdalomcsillapítókkal telenyomva végigvigyorognod a randit. Férfiként érezheted a meleget, nőként olcsó kifogás.
2024. júl. 13. 09:41
5/7 anonim válasza:
Én soha nem randiztam fájdalomcsillapítókkal telenyomva, ha a menstruációról van szó, akkor simán úgy időzítem, hogy ne akkor randizzunk. Nem rémlik, hogy ez valaha gondot okozott volna. Amúgy árnyékban piknikezéshez szerintem nem vészes ez az idő, de ha ilyet írna nekem a randipartnerem, hogy neki ez rossz, akkor nyitott lennék a kávézásra vagy egyéb fedett téri programra, szerintem ne sajnáld a dolgot, elég nagy red flag, ha valaki ennyire szarik a másikra már az elején is.
2024. júl. 13. 10:51
6/7 anonim válasza:
Komolytalan vagy. Télen meg hideg van...
2024. júl. 13. 11:22
7/7 anonim válasza:
Simán tovább kellett volna ötletelni, vannak még programok a báron és a pikniken kívül is. Pl. a minigolf kreatív, és klimatizált helyiségben zajlik. Nem jó jel, ha vkinek randihelyszínnek csak egyetlen lehetőség felel meg, és lesz@rja a másik igényeit, sőt, rosszullétét is.
4: Nő vagyok, provokatív hergelés, amit írtál.
6: Miért lenne az? Én tök jól bírom a meleget, szeretem a nyarat, de 40 fok körül már nekem is sok pancsolás nélkül, nem még az átlag hőérzetű/hidegkedvelő embereknek. Szóval, abbe a melegbe már bárki „jogosan” lehet rosszul…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!