Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért unmatchelt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unmatchelt?

Figyelt kérdés
Matcheltem egy lánnyal Tinderen, rámírt, hogy szia. Csak elolvastam, mert dolgom volt, később akartam válaszolni. Amikor válaszolni akartam, akkor azt vettem észre, hogy letörölt.

2024. júl. 14. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*neki
2024. júl. 18. 08:31
 12/16 anonim ***** válasza:
20%

Örülj neki. Karma.

Matchet törölni tök felesleges, mert sosem lehet tudni, hogy a többi tutinak tűnő matchről nem derül-e ki, hogy orbitális tévedés volt.

Alig releváns sztori: egy nővel matcheltem, másnap randiztunk, jó volt. Legközelebb nála találkoztunk, szexeltünk, ami nem volt egy tűzijáték, de annyira rossz sem volt.

A következő nap megírta, hogy tisztel mint embert, de rájött, hogy még nincs túl az előző szerelmén, és most inkábba magába száll meditálni meg zennelni meg tudomisén miaszart csinálni. Nyugtáztam hogy oké, megértem, köszi puszi.

Ő törölte a matchet, és bizony már két nap múlva fel is dobálta újra a Tinder.

Tanulaság: 1) van, akinek 2 nap is elég kiheverni a nagy szerelmet, illetve 2) ne törölj matchet, ha nem akarod, hogy újra felbukkanjon a jelölt.

2024. júl. 18. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:
"Nővel matcheltem másnap randiztunk"! Nem tudom hogy szerencséd volt-e 12-es válaszoló vagy csak azért akart másnap randizni veled és együtt lenni hogy az előző szerelméről elterelje a gondolatait ami sajnos nem sikerül. Vannak ilyenek amikor a nők csak kihasználják az adott pillanatot, addig jó vagy nekik utána mész a levesbe. Én az együtt létig nem jutottam el de sok ilyen nővel találkoztam már pályafutásom során. Addig tudnak csak írni például ameddig érdeke fűzi hozzá. Hajnalban írt nekem a csaj mivel utnatkozott mert nem tudott aludni, én munkához készülődtem és mit látok írt egy lány. Elbeszélgettünk utána nagy nehezen visszaaludt, de aznap délután írtam neki és semmi válasz! Na ennyit a mostani fiatal lányokról!
2024. júl. 18. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez kb 2-3 éve lehetett, de a lényeg remélem átjött!
2024. júl. 18. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14# az igazi ok inkább az lehetett, hogy neki nem volt elég jó az éjszaka, de nincs ebben semmi gond. Azzal sincs baj, hogy nem írogatunk hetekig, hanem "tetszel fotón, írásban, lássuk hogy tetszel élőben is"

A lényeg, hogy szerintem matchet törölni hülyeség.

2024. júl. 18. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Matchet törölni tényleg hülyeség, ha meg szerinted ennek az volt az oka hogy nem voltál elég jó az ágyban ez úgy ahogy van hülyeség. Ahhoz hogy valaki valakinek az ágyban jó legyen oda kölcsönös szimpátia és vonzalom kell. Itt ez valamelyikőtökből hiányzott vagy őt nyomasztotta a szakítás és ezért nem érezte azt amit szeretett volna. Ha rosszul van lelkileg az ember akkor a szex nem olyan mint szokott lenni. Ha jó kedved van és úgy nyúlsz magadhoz sokkal jobb lesz az elélvezés érzése mint depressziós időszakban. Saját tapasztalat!
2024. júl. 18. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!