Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért unmatchelt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unmatchelt?

Figyelt kérdés
Matcheltem egy lánnyal Tinderen, rámírt, hogy szia. Csak elolvastam, mert dolgom volt, később akartam válaszolni. Amikor válaszolni akartam, akkor azt vettem észre, hogy letörölt.

2024. júl. 14. 12:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert a kis öccse lenyúlta a telefonját, a csaj meg rájött.
2024. júl. 14. 12:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idő telt el aközött, hogy rádírt, és aközött, hogy válaszolni akartál?
2024. júl. 14. 13:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Olyan 6-7 óra
2024. júl. 14. 13:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor azért. Láttad de 6 óra hosszát nem válaszoltál. Azt gondolta már nem is fogsz.
2024. júl. 14. 14:10
 5/16 anonim ***** válasza:

"Láttad de 6 óra hosszát nem válaszoltál. Azt gondolta már nem is fogsz."

. Erre mondja az angol, hogy "good riddance".

Milyen lehet kapcsolatban az ilyen...

2024. júl. 14. 14:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem tudja, hogy elolvastam. Csak akkor, ha ezért fizetett, de azt kétlem. Volt már olyan, aki szintén rámírt, de nem válaszoltam neki és 2 nap után letörölt, de azért ilyen rövid időn belül furcsa.
2024. júl. 14. 14:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem furcsa, ennyi idő alatt matchalhetett tíz másik sráccal is, akik azonnal válaszoltak neki. Szerintem ne pörögj rajta, felesleges.
2024. júl. 14. 16:04
 8/16 anonim válasza:
100%
Lehet hogy letörölte a fiókját.
2024. júl. 14. 16:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Vagy az van amit az előttem kommentelő írt vagy az hogy megsértődött hogy nem egyből válaszoltál neki. Úgy vannak a nők ha már válaszra méltatnak téged akkor egyből válaszolj mert ha nem akkor annyit érsz! Ez velem is volt! Melóztam nem egyből írtam neki ez miatt és egyből eltűnt a beszélgetés! Na így ismerkedjen az ember 2024-ben!
2024. júl. 18. 08:05
 10/16 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ez alatt a kérdés alatt meg nyavajog a nő hogy a pasi egyből válaszolt nekik. Ezek a tinilányok unalmukban már nem tudják hogyan kössenek bele valakibe. Legtöbb pasi összetenné a 2 kezét hogy válaszoljon neki egy nő és ne csak egyszer 1 szóval hanem induljon be a kommunikáció amiből esetlegesen randi lesz!

2024. júl. 18. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!