Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett ha nem volt komolya kapcsolatom, akkor jó eséllyel alkalmatlan vagyok rá?
Alapvetően megvan mindenem,jólétben élek,van saját lakásom,jó állásom,barátaim,beutaztam a világot,tényleg nem panaszkodhatok, és a külsőmmel is elégedett vagyok, sok lánynak bejövök,viszont csak rövidebb kapcsolatok jönnek össze,vagy barátság extrákkal és társai. Amint valakivel kezdene kicsit komolyabbra fordulni teljesen berezelek, nem tudom megmagyarázni,h miért, lehet már megszoktam,h egyedül élek és nagyon kényelmes így az életem,de lehet hogy szimplán rossz kötődési minta az oka, jártam többféle pszichológusnál meg csoportban is,ahol ezeket kielemeztük,és természetesen a gyermekkori traumák jöttek elő mindennel kapcsolatban. A szülőkkel való kapcsolatom,h anyagilag elhalmoztak,de érzelmileg semmit nem adtak. Tesóim is ugyanígy vergődnek nem véletlenül.
Na mindegy,szóval nem tudom alkalmas lehetek e így valaha egy kapcsolatra,vagy hogy egyáltalán való e nekem. Néha úgy érzem,hogy nagyon vágynék rá, de amint van rá lehetőség hirtelen kiráz tőle a hideg, szóval sehogy se jó.
"sok lánynak bejövök,viszont csak rövidebb kapcsolatok jönnek össze,vagy barátság extrákkal és társai"
Akkor ronda nem vagy :)
40F incel
'Some people are meant to be loved and others just naked!'
Te csak arra vagy jó ezek szerint, hogy meztelenkedj tehát ne erőlködj fölöslegesen.
#1 vagyok és hiába vagyok lepontozva én 100% biztos vagyok benne hogyha még akadna is nő akivel belefognál komoly kapcsolatba te akkor is előbb utóbb hűtlen lennél, vagy szakítanál mert képtelen vagy elengedni a múltat, nem tudod elfogadni ami történt.
Amit #4 írt pontosan arról szól, hogy hiába volt rossz, szomorú gyermekként az életed attól még lehetett volna más az életed felnőttként. De mivel te nem tudsz az árnyékodon átlépni így nem fog összejönni szerelmen/szereteten/bizalmon komoly kapcsolat. Úgyhogy adhatsz te neki esélyt simán milliószor is nem fogod learatni a babérokat. Nem kéne a nőket tönkretenni önzőség miatt. Éld ki magad továbbra is szexben, az való neked ha cirka 10-15 éve semmit se haladtál előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!