Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok alkalmatlan a kapcsolatokra?
Figyelt kérdés
2 hete összejöttem egy sráccal, ő 34, én 30. Kedves, aranyos, jó képű, értelmes, humoros, vonzó is, viszont valamiért ha arra gondolok, hogy kapcsolatban vagyunk, szorongani kezdek és feszült leszek. Oké, kimondottan idegbeteg és megállapítom, hogy látni sem akarom. Miért van ez?2019. nov. 5. 17:30
1/7 anonim válasza:
Foglalkozz önismerettel, hogy a kérdésedre megtaláld a választ.
Mi ezt nem tudhatjuk.
2/7 anonim válasza:
Ezt honnan tudjuk? :)
De most nem mindegy, hogy csak vele nem, vagy senki mással sem ??
Egyébként, lehet, hogy csak vele nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Mindig ez volt :S Nemcsak vele...
2019. nov. 5. 18:13
4/7 anonim válasza:
3 vagy már több mint 5 férfinál is?
Ugyanott ismerted meg őket, egy környék vagy mindet neten?
5/7 A kérdező kommentje:
Sosem volt netes barátom és mindegyiket más-más közegben.
Pl. suli, munkahely, konditerem, edzés, baráti társaság, munkahely.. szóval színes a paletta :S
2019. nov. 5. 18:16
6/7 anonim válasza:
Talán azért van, mert nem igazán hozzád illő a pozitív tulajdonságai ellenére. Vagy mert két hét után "hirtelen" egy pár vagytok. Kicsit el kéne nyújtani az ismerkedési időszakot, hogy biztos legyél abban, neked ő kell, más nem.
7/7 anonim válasza:
gondolom félsz elköteleződni, de amúgy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!