Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha a férfi ilyen jellegű pólóban jelenne meg a randin, mi lenne a reakció?
jún. 22. 17:21
11/22 anonim válasza:
10
Hát, ennyire azért bízom az emberismeretemben. 😄 Amellett nem szokásom interneten ismerkedni, így a konkrét randi előtt már biztosan találkozom az illetővel, vagy akár közelebbről is ismerem.
12/22 anonim válasza:
11, de itt ez a lényeg, hogy nem ismered még.
13/22 benhur1959 válasza:
3,mi a normális?3 cm es mininadrág?tudom,meleg van
14/22 anonim válasza:
12
Nincs benne a kérdésben...
Szerintem első körben poénnak fognám fel, aztán ha kiderül, hogy komolyan gondolta, akkor off (nyilván).
De nem ítélkezem, ha valakinek nem fér bele. 20-as éveim elején járok, lehet, hogy 30-akárhány évesnen már én is halál cikinek találnék egy ilyen viccet.
15/22 anonim válasza:
13, nálam a normális, amit mindig hordok, és ezzel nem vezetek félre senkit. A vonalú egyberuha. (Nadrágjaim nincsenek.) Általában mintás, térd fölött ér véget, rövidujjú, vagy max könyékig ér. Nyáron magában, télen bundás harisnyával, nyáron balerinacipővel, télen bakanccsal.
16/22 anonim válasza:
14, az sem volt benne a kérdésben, hogy viccből veszi fel ezt.
17/22 anonim válasza:
16
Így igaz, én csak kiemeltem, hogy poénként értékelném, ha voszont komoly, akkor meg értelemszerűen nincs mit kezdjek vele. Nem vagyok divatmániás, de vannak határok. :D
18/22 anonim válasza:
17, na de nekem pont ez a bajom az emberismerettel kapcsolatban. Idegent nem ismerek. Ő pedig megváltoztathatja az indítékát a reakcióm szerint. Nekem ez nehéz. Úgy érzem, rajtam kívül mindenki tudja olvasni mások gondolatait, csak én nem.
19/22 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol van a randi, mondjuk egy anime conon ez egy megfelelő öltözet lenne.
20/22 anonim válasza:
Nem lenne randi, mert amint meglátnám visszafordulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!