Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha a férfi ilyen jellegű pólóban jelenne meg a randin, mi lenne a reakció?
Erősen elbizonytalanodnék abban, hogy akarok-e én itt bármit. De, ugyanezt érezném, ha acélbetkósba jelenik meg láncokkal a gatyáján, vagy valami zenekart ábrázoló, esetleg fesztiválos pólóban. Egy felnőtt tudjon a helyzetnek megfelelően öltözni. Hasonló pólók teljesen rendben vannak 16 évesen, de 28 éves érett, normális felnőttektől szerintem több is elvárható, ha utcára mennek.
Ezen felül, ha valaki akkora anime fan, hogy ezzel égesse magát az utcán, az úgyis kiderül már az első találkozó előtt.
előtte nyilván kikérdezem, hogy milyen a stilusa nem? mielőtt bárkivel is találkozom és akkor ilyen fejetlenséggel nem találkozol.
pl, citromságra figurás a zoknija és amúgy egy normálisnak kinéző, na itt is vannak bajok jah és furi boxeralsók, na azzal is sztem sokminden ...jah..szóval nem is gondolná az ember, de sok jelek vannak amikből lehet olvasni.
Ha lehet akkor inkább fejlődök, hogy meglássam ezeket a jeleket, mint kidobáljak 10 évet arra, hogy megismerjem és a végén kuka a fazon...jah
4
Az, hogy egy randira, ahol mindenki kínosan a legjobb oldalát akarja mutatni valaki direkt egy ordenáré animés pólóban jön. Szerintem vicces lenne, én értékelném a poént emögött, ráadásul tuti azonn megtörné a jeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!