Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nyitott reakció vagy inkább lerázós volt a részéről?
Figyelt kérdés
Csapom a szelet egy tánctanárnak (nem engem tanít hanem gyerekeket hobbiként, korábbi évfolyamtárs) és reagáltam egyik sztorijára, amit ez követett:
Én: ️🔥
Én: Légy óvatos, nagyon csúszósnak tűnik a padló :D
Ő: Mezítláb működik 😉
Én: Ah igaz, látom miért te vagy a tanár 😉
Ő: kedvelte ❤️
Ez alapján nem tudom, hogy csak illedelmességből válaszolt vagy nyitott-e közeledésre?
2023. okt. 25. 20:08
1/12 October15 válasza:
Tehát 2 emojiból és egy félmondatból mondjuk meg, hogy van-e esélyed?
Szeretettel várom a csillagjósokat és sámánokat kíváncsi vagyok mit hoztok ki ebből.
3/12 anonim válasza:
El kell hívni a picsába meginni egy frissen facsart narancslevet. Ha nemet mond lehet javasolni a citromot :D
4/12 Bitorló37 válasza:
Ki ne hagyd. Vicces, de lehet tényleg Neked való szerintem. Mint nő, biztos szép, ha tánctanár. A stílusa biztosan hagy kívánni valót maga után, de hát a tánctanároknak általában van önbizalmuk, valószínűleg ebből fakad. Szerintem mérleg lehet. Ha "tüzes" jegyed van, meg még a csillagok is egymásnak teremtettek bennetek:)
5/12 anonim válasza:
#4: Ez most komoly, hogy csillagjegyekkel jösz elő? 🤣
6/12 anonim válasza:
Lábfétisesként felajánlanám neki, hogy tánc után megmasszíroznám a talpát, ha már szóba hozta, hogy "mezítláb működik".
8/12 anonim válasza:
#7: Tényleg (már hiába írnám, hogy autokorrekt, vagy "félresikerült" úgyis). Köszönöm, hogy kijavítottál. 🤣
9/12 Bitorló37 válasza:
Nagyon szívesen. De annyira azért nem vicces, hogy sírva röhögjél. Igyál valamit, hátha megnyugszol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!