Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok böfögni a párotok előtt? mikor kezdtétek? mi volt a reakció?
A böfögés nem feltétlenül jelenti azt, hogy nyitott szájjal szabadjára engedni, mert az tényleg illetlenség, gyomorforgató, és a lányok előtt kínos, számukra visszataszító!
Kopp kopp, lehet böfögni diszkréten csukott szájjal is, főleg ha még a kezedet is a szád elé teszed, és próbálod minél halkabban kiengedni!
Egészségügyi szempontból elengedhetetlen a büfi,puki. Nem a legvonzóbb dolgok, de természetesek. Lehet őket kulturáltan is művelni. Egy bocsánat kéréssel megspékelve pláne nem kellemetlen. Nekem nőként is előfordul, ha visszatartom, akkor nagyon rosszul tudok lenni egy idő múlva. Kezdetben a puki volt ilyen, hogy nagyon sokáig visszatartottam, mert még a mosdóban is zavart volna, ha kihallatszik... míg egyszer csak magától kicsúszott egy köhögés következtében. Ez sokkal kellemetlenebb volt, mintha a mosdóból kihallatszott volna és lebuktam volna, hogy a lányok is szoktak ilyet. De egy intelligens ember nem haragszik emiatt és megérti. Vagy elpoénkodja, hogy oldja a másik szégyenérzetét.
De összességében nem nagy ügy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!