Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez a feldúlt reakció a sráctól ?
"kicsit lelkiismeret furdalasom is volt"
Neked miért?
Ő nem vigyázott rád a tömegben, és később se.
Persze nem csoda, hogy könnyen elveszítették egymást, ha aznap ismerkedtetek meg.
Vagy ismerte a másikat vagy csak agresszív, ami nem neked való.
Hétköznap hol van ilyenkor ősszel hab party ?
Tényleg erdekelne
Elképzeltem ezt a szitut, hogy a sok hab miatt össze tévesztetted mással az illetőt.
Olyan gyermeki történet nekem ez vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Megtörtént egy ilyen eset. Egyik az, hogy a pasassal együtt se vagy, de még ha együtt is lennétek, akkor se az legyen az első reagálás, hogy mindjárt verekedni kelljen... A másik dolog, hogy első normális reakció az volna, hogy megkérdezem mégis mi történt. Neked ugyan miért volt lelkiismeretfurdalásod?? Ne legyen, nem követtél el hibát. Most ez olyan dolog, hogy elmész egy boltba valakivel. Nézelődsz, hogy mit akarsz venni, közbe szólsz a másikhoz, de közbe már más oda keveredik melléd, egy idegen ember, és véletlenül neki szólsz....Ugyanaz, egy gyermeteg történet. Max elmosolyodtok, de ennyi. Biztos más is volt már így. Emberek vagyunk, tévedünk olykor.
Nem az a durva, hogy ez így megtörtént, hanem az erre adott reakció.
"Együtt mentünk be és mivel végig nyomták a habot, én kb semmit se láttam, viszont kb meggyőződésem volt, hogy ő áll mögöttem és vele táncolok"
"Igazából nem tudom, hogy történt ez, kicsit lelkiismeret furdalasom is volt."
Ezek talán arra utalnak, hogy szánt szándékkal csinálta ezt a kérdező??
Mert szerintem nem. Amúgy sem az a normális reakció, hogy a hapsi meg se hallgatta a lányt, hanem már a verekedést szövegelte. Egyébként meg bele lehet gondolni... Szerencsétlen pasas, aki csak oda keveredett a lány mellé, ki tudja ő is csak a barátnőjét kereste, aztán csak lesett volna hogy jól helyben hagyják....Azt se tudta volna szerencsétlen, hogy hol van meg hogy miért kapja...
Más lenne egy megcsalás, hogy ott találja mással az ágyban. Na az nem véletlen lett volna. Itt olyan körülmények voltak, hogy nyomták a habot.
Viszont azért vegyük figyelembe, hogy "nem vagyunk kapcsolatban és csak aznap ismerkedtünk meg" részt.
Mi lenne, ha már kapcsolatban történne ilyesmi??? Jól felrúgná a pasast??? Holott csak véletlen eseményekből kifolyólag történt, ami történt. El lehet gondolkozni ezen kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!