Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne így reagálni? Vagy el lehet érni vele valamit?
Adott egy lány, akivel több,mint egy hónapja ismerkedünk, és kifakadt, hogy egyéb problémái miatt nem tudja eldönteni, hogy mi legyen velünk (nem sürgettem). Elvileg nem velem van a baj, hanem egy barátommal volt közös sztorija/múltja, és emiatt bizonytalanodott el. Időt kért, azt megadtam neki, végre újra találkozunk egy étteremben, de valószínűleg nemleges választ fog közölni.
Szerintetek gáz lenne ezek után (hogy türelmesen vártál, és hetekig kétségek között voltál hagyva) /azt ne nézzük mennyire érte meg vagy sem/, a dolog közlése után felállni és csak úgy köszönés nélkül elsétálni? El lehet vele érni valamit? (Magam nem vagyok a híve ennek a reakciónak, de hallomás - és olvasás után eszembejutott).
(Azok a válaszok is jogosak, hogy hagyd a fenébe, egy balek vagy stb, nem sértődöm meg rajta)
(26 lány, 24 fiú)
Köszönöm!
semmit nem érsz el vele érdemben
normálisan befejezed az étkezést, kifizeted a részed, és elköszönsz.
úriember maradsz és mindeninek jobb érzés
Azt lehet elérni vele, hogy hisztis kisfiúnak tűnj.
Ha bármi is elgondolkodtathaja a másikat ebben a helyzetben, az pont a kedves hetyke magabiztosság, amivel hagyod, hogy bénázzon a partner, de nem veszed magadra. Ez sem a mesterkulcs a folytatáshoz, de az biztos, hogy sokkal emberebbnek fogsz látszani utána.
"a dolog közlése után felállni és csak úgy köszönés nélkül elsétálni?
El lehet vele érni valamit?"
Szerintem azt lehetne elérni vele, hogy megerősíted benne, hogy jól döntött.
Attól nem lesz senki vonzóbb, ha nem tudja nyugodtan, méltóságát megőrizve fogadni az elutasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!