Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valakinek megírod, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek megírod, hogy hagyjátok a kapcsolatot, mert úgy érzed, hogy nem törődik veled eléggé, nem vagy fontos neki eléggé és erre az üzenetre nem érkezik válasz, akkor abból mit szűrnétek le pontosan? Hogy úgy van, ahogy fentebb írtam?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa ez nekem, mert egy héttel ezelőtt még azzal hívogatott, hogy mennyire hiányzom. Aztán sehol semmi és eltűnt napokra egy üzenet nélkül.

Most ha nekem valaki fontos lenne, én biztos reagálnék egy ilyen üzenetre. De igaz, én nő vagyok.

2023. máj. 27. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Az erőszakos, ukázt osztogató ember mind nőben, mind férfiben visszataszító, és elrettentő.
2023. máj. 27. 14:02
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Hiányzol, aztán eltűnik napokra?! És mikor ezt írod, meg nem reagál semmit?! Ez nem gyanús, hanem rohadt nagy Red flag. Full komolytalan a faszi.
2023. máj. 27. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
A másodiknak...ott van a kulcsszavak között, hogy nö! Ezt nő csibálta. És még gel is pontozza a sok hülye.
2023. máj. 27. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem érdekled, nem vagy neki fontos, esetleg még örül is, hogy önként távozol.
2023. máj. 27. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4. De akkor minek traktálja olyanokkal a csajt, hogy hiányzol, ha utána meg eltűnik és ilyen gyáva, sunyi módon viselkedik? Ez valami kettős személyiségű idióta lehet, aki ráadásul nem is tudja, mit akar.
2023. máj. 27. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
És mennyi ilyen nő van......
2023. máj. 27. 14:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Még arra se méltat, hogy azt írja, hogy igazad van (valamilyen szinten) elnézést kérek, egy betű írására se vagy neki fontos. Nem tudom mi nem érthető a viselkedésén, a te kérdezősködésed inkább megkérdejelezhető.

Ha azt írná a többség itt, hogy nem azt jelenti, hogy magasról tesz rád, akkor elhiszed, elnézést kérsz tőle, hogy nyomultál és vársz rá?

Totál nyilvánvaló, hogy nem kíváncsi rád, fűzögetett, de úgy érzi, hogy nem érsz te annyit, vagy másnál vágja/vágta be magát.

2023. máj. 27. 14:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én nem nyomultam rá. Miután hívogatott, hogy hiányzol, én nem írtam rá egyszer sem, vártam, hogy jelentkezzen. De eltűnt. Aztán egy hét után ezt meguntam és megírtam, hogy ez így nem lesz pálya nekem. Ennyi történt. Ezelőtt is megtörtént már ez egyszer. Akkor azt mondta, hogy dolgozott. Nem igazán hittem el, de utána minden nap jelentkezett. Most megint megtörtént, de nekem ez nem fér bele, hogy időnként valaki munkára hivatkozva eltűnik másfél hétre egy sor nélkül.
2023. máj. 27. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Orulnek hogy megertette az uzenetet
2023. máj. 27. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt írtam, hogy nyomultál rá, hanem azt írnád neki miután olyan válaszokat kapnál itt, hogy te bombáztad. Nem érted a lényeget egyáltalán:

Nem kell Gyakori kérdések.hu ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogy hülyített. Logikus, hogy azt tette.

2023. máj. 27. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!