Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek megírod, hogy hagyjátok a kapcsolatot, mert úgy érzed, hogy nem törődik veled eléggé, nem vagy fontos neki eléggé és erre az üzenetre nem érkezik válasz, akkor abból mit szűrnétek le pontosan? Hogy úgy van, ahogy fentebb írtam?
Kicsit furcsa ez nekem, mert egy héttel ezelőtt még azzal hívogatott, hogy mennyire hiányzom. Aztán sehol semmi és eltűnt napokra egy üzenet nélkül.
Most ha nekem valaki fontos lenne, én biztos reagálnék egy ilyen üzenetre. De igaz, én nő vagyok.
Még arra se méltat, hogy azt írja, hogy igazad van (valamilyen szinten) elnézést kérek, egy betű írására se vagy neki fontos. Nem tudom mi nem érthető a viselkedésén, a te kérdezősködésed inkább megkérdejelezhető.
Ha azt írná a többség itt, hogy nem azt jelenti, hogy magasról tesz rád, akkor elhiszed, elnézést kérsz tőle, hogy nyomultál és vársz rá?
Totál nyilvánvaló, hogy nem kíváncsi rád, fűzögetett, de úgy érzi, hogy nem érsz te annyit, vagy másnál vágja/vágta be magát.
Nem azt írtam, hogy nyomultál rá, hanem azt írnád neki miután olyan válaszokat kapnál itt, hogy te bombáztad. Nem érted a lényeget egyáltalán:
Nem kell Gyakori kérdések.hu ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogy hülyített. Logikus, hogy azt tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!