Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek megírod, hogy hagyjátok a kapcsolatot, mert úgy érzed, hogy nem törődik veled eléggé, nem vagy fontos neki eléggé és erre az üzenetre nem érkezik válasz, akkor abból mit szűrnétek le pontosan? Hogy úgy van, ahogy fentebb írtam?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsa ez nekem, mert egy héttel ezelőtt még azzal hívogatott, hogy mennyire hiányzom. Aztán sehol semmi és eltűnt napokra egy üzenet nélkül.
Most ha nekem valaki fontos lenne, én biztos reagálnék egy ilyen üzenetre. De igaz, én nő vagyok.
2023. máj. 27. 13:47
11/12 anonim válasza:
Minden korosztályban megtalálható ez a fajta fura "működés". Nekem is volt hasonló. Annyi különbséggel, hogy én nem írtam meg neki, hogy kevés nekem ennyi törődés. Nem ért egy üzenetnyit sem a sztori. Lényeg, hogy te szakítottál vele, ő tudomásul vette (gondolom látod, hogy elolvasta) neki kényelmes, hiszen nem neki kell szakítani. Erre mit írjon? Hogy oké? Nem vagyok látnok, de valószínűleg nem fog válaszolni. Kivéve, ha egyszer nagyon nincs más, mert akkor megkereshet, párszor taliztok és megint lesz egy csomó dolga. Szerintem hagyd a csudába!
12/12 anonim válasza:
Úgy,hogy ő tényleg hagyni akarja az egészet,ami egyébként a leírtak alapján nem is volt rendes kapcsolat úgy igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!