Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rontok az esélyeimmel ha megmondom neki hogy ő kell nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2 hete kezdtem el fbn beszélgetni egy lánnyal, igaziból lett is volna már egy randink viszont sajnos neki is és nekem is közbe jöttek dolgok amiért nem jött össze a randi.
Na most ő felajánlotta a szombatot.
Én már ezt a lányt láttam egyébként egyszer és emlékszem rá hogy
mennyire megtetszett már akkor is (ennek 2 éve). 40 km van köztünk ami nem akadály.
Na már most ha megírnám neki kerek perec hogy "kellesz nekem" az tolakodó lenne? esetleg nagyon nyomulós és rontanék nála az esélyeimmel? Ti mit reagálnátok erre lányok? Viszont eléggé egy zárkózott lány azt mondta hogy nem nagyon szokott ismerkedni es már több éve nem volt kapcsolata.
Én 25 ő 26
2024. jún. 17. 14:07
11/11 A kérdező kommentje:
Nem írom!
2024. jún. 18. 12:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!