Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rontok az esélyeimmel ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rontok az esélyeimmel ha megmondom neki hogy ő kell nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok 2 hete kezdtem el fbn beszélgetni egy lánnyal, igaziból lett is volna már egy randink viszont sajnos neki is és nekem is közbe jöttek dolgok amiért nem jött össze a randi.

Na most ő felajánlotta a szombatot.

Én már ezt a lányt láttam egyébként egyszer és emlékszem rá hogy

mennyire megtetszett már akkor is (ennek 2 éve). 40 km van köztünk ami nem akadály.

Na már most ha megírnám neki kerek perec hogy "kellesz nekem" az tolakodó lenne? esetleg nagyon nyomulós és rontanék nála az esélyeimmel? Ti mit reagálnátok erre lányok? Viszont eléggé egy zárkózott lány azt mondta hogy nem nagyon szokott ismerkedni es már több éve nem volt kapcsolata.

Én 25 ő 26

2024. jún. 17. 14:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Igen, Bàs.

Ajtóstul nem rontunk a hàzba.

2024. jún. 17. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal hogy randira hívod már tudattad vele, hogy neked ő kell. Ezt nem kell ilyen egybitesen odanyögni neki.
2024. jún. 17. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az nagyon agresszív. Mintha a tulajdonodnak akarnád. Ha érdekelnéd, akkor is elmenekülne ettől.
2024. jún. 17. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Így, még hogy randi se volt ez inkább ijesztő, mint imponáló volna. Írogassatok, beszélgessetek tovább, a vallomással még ráérsz 😉
2024. jún. 17. 14:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sokat segítettetek, sajnos volt egy eléggé hosszú kapcsolatom (8 év) aminek 10 hónapja lett vége és kicsit elszoktam az ismerkedéstől. Én is gondolkodtam ezen hogy ezzel a szöveggel tuti magam alatt vágnám a fát, viszont szerettem volna ha ebben itt megerősítenek hogy jól gondoltam e 🤣
2024. jún. 17. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Így van, egyébként ez bejöhet, de nagyon kevés nőnél és bizonyos feltételek estén...

Itt nincs értelme ennek most, majd kicsit később...

2024. jún. 17. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagy eséllyel rontasz. Persze van rá esély, hogy ez a lány a kisebbség, akinek ez tetszik, de a nők többségének ez nem lenne szimpatikus. Egyrészt szexuális felhangja van, másrészt ijesztő és tolakodó, harmadrészt 2 hét beszélgetés után nem igazán lehet az ilyesmit tudni, mármint hogy barátnőnek, személyiségre tökéletes... szóval ha ilyen szöveget kapnék, azt hinném, csak a külsőm érdekli az illetőt vagy kattant.
2024. jún. 17. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem találkoztatok, ne mondj ilyeneket…
2024. jún. 17. 16:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Össze jött a randi, és kb 20 perc múlva már mondta is hogy látni szeretne újra úgyhogy most pénteken újra randizunk és egy egésznapos lesz 🙂
2024. jún. 18. 00:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy megírd ezt neki. Csak randizgass vele, haladj ahogy kell.
2024. jún. 18. 09:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!