Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elmondja egy nőnek, hogy őt elhagyta a volt barátnője, akkor lúzernek fogja gondolni, ezért jobb, ha a férfi azt mondja, hogy közös megegyezéssel szakítottak?
10, azt nem veszed észre, hogy akit, amit szídsz, afelé érzelmeket táplálsz. Ha valaki kint van igazán egy kapcsolatból már nem lesznek olyan lángoló érzelmei, ami miatt egy idegennek akarná ócsárolni a másikat.
Mellesleg egy randin az se izgat az apját, a főnökét, vagy a kormányt mennyire utálja. Ami engem illet ugyanolyan negatívum ez, mintha a volt asszonyt szídja.
Szerintem annyit érdemes mondani, hogy nem működött, sok volt a vita és vége lett. Ha direktbe rákérdezne valaki (nem hinném, hogy ez általános), akkor lehet annyit mondani, hogy ő lépett ki, neki lett előbb elege. Minek ragozni? Mitől lenne jobb, vagy mi haszna lenne belőle a randipartnernek, neked, vagy bárkinek?
"azt nem veszed észre, hogy akit, amit szídsz, afelé érzelmeket táplálsz"
Ez mondjuk nagy igazság.
Mégiscsak megérte kiírni ezt a kérdést, mert tanultam valamit.
Köszönöm!
Az elégedetlenkedő válaszokért pedig elnézést kérek. A mai nem volt a legjobb napom.
Persze, dobtad a csajod, és vissza akart jönni :D És el fogják hinni, ugye?
Ja, és senkit ne szidjon. Nálam a szülők, főnök, bárki szidása is red flag.
És nem az baj, hogy nem ajnározod őket körbe, hanem a szidás. Hogy értsd ayz értelmező szótár szerint: Kemény v. haragos, goromba szavak. Na ez a red flag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!