Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ezt ti hogyan élnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt ti hogyan élnétek meg?

Figyelt kérdés
Körülbelül két hónapja találkoztam egy régi ismerősömmel az edzőteremben. Elkezdtünk együtt járni edzeni, majd jöttek a kávézások, ilyen-olyan közös programok (heti 1-2 találka az edzéseken kívül). Eleinte részemről csak barátságnak indult, de kezdek egyre többet érezni iránta. Néha úgy tűnik, hogy ő is. Amikor együtt vagyunk sokat mosolyog, nagyon jól egyezünk. Csak az a baj, hogy soha nem találok megfelelő pillanatot, hogy bevalljam neki. Jövő hónap elején kettesben megyünk egy másik városba koncertre (5 órás út). Koncert után még fogunk sétálgatni a városba és arra gondoltam hogy "megteremtem" a hangulatot és megpróbálom megcsókolni, ebből úgyis kiderül hogy akar többet vagy nem. Lányok, nektek mennyire tetszene egy ilyen megközelítés?
2024. jún. 12. 12:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%

Ahhoz képest az 1-es van lepontozva, nem a 2-es hozzászólásom, de oké. :D

Valahogy meg kéne érteni, hogy nem mindenki egy merev fapina. A kérdezőnek is ezt érdemes mérlegelnie. A kiszemeltje egy unalmas, feszült picsa vagy sem?

2024. jún. 12. 13:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kérdezőnek szinte mindegy, hogy pozitív vagy negatív végkimenetelű lesz az egész, hiszen részéről nem már barátság. Tehát annak már annyi (bár ahogy olvasom sose volt csak barátság).
2024. jún. 12. 13:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Fapina azért, hogy elvárom,hogy ne másszon rám se szó se beszéd nélkül? De jó, hogy téged a pontozás érdekel.

Írta érthetően nekem nem tetszene és nem érdekelne egyáltalán, hogy mit érez irántam.

Majd eldönti, ő hogy mit csinál. Ez nem verseny, az ő döntésén múlik, hogy mi lesz a "barátságból".

2024. jún. 12. 13:50
 24/29 anonim ***** válasza:
13%
Miért kell ezt így megtervezni? Én ezt tartom visszataszítónak. Csókold meg akkor amikor nem számít rá, a koncert kellős közepén.
2024. jún. 12. 13:51
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Az nem terv, hogy előre kitervelte hogy majd lesmárolja ha látja rajta, hogy vevő rá a koncert után? Direkt megvárja, hogy felfokozott állapotban legyen az adrenalin miatt és akkor akarja megcsókolni. Az igazi csók lenne?

Ezerszer jobb lenne mégha nem is hívná el randira hogyha elmondaná mit érez, vagy kifejezné másképp és lehet, hogy nem is kéne megcsókolnia mert a lány kezdeményezne, vagy egymást csókolnák meg mindenféle terv nélkül. Na az a sponteneitás, nem koncert után csókolgatni!

2024. jún. 12. 13:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Sokan írtak sokfélét, de szerintem van még itt egy lényeges dolog. 5 órányi útra lesztek otthonról. Ha nem jön be a dolog, a legkevesebb, hogy iszonyat feszült lesz a hazafelé út.

A legtisztább az volna szerintem, ha még az utazás előtt tisztáznád vele a dolgot és nem sok száz kilométerre egy idegen helyen rohannád le.

2024. jún. 12. 14:21
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem élném meg jól, de ezt a lányt te ismered. Ha gyakoris válaszok alapján akarod élni az életed, annak viszont semmi értelme.
2024. jún. 12. 14:38
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess vele az érzéseidről ha tudsz majd.

Ebből csak is kizárólag jól jöhetsz ki!

Miért mondom ezt? Azért mert nyílt lapokkal játszol, tudni fogja mi a helyzet. Ha kihátrál akkor legalább te sem szenvedsz egyre jobban.(mert fogsz)

2024. jún. 12. 15:46
 29/29 anonim ***** válasza:
47%
Hány éves vagy? Azért mondom, mert egy felnőtt nőnek azért már idegesítő is lehet, ha 2 hónapig bénázik egy pasi, fiatalabban még "elmegy"... de egyébként nyilván kezdeményezz, de lehet az flört is, nem kell rögtön csók, amikor eddig csak haverkodtál...
2024. jún. 12. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!