Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogy élnétek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

George34 kérdése:

Lányok, ti hogy élnétek meg ha megszólítanak közterületeken, bevársárló helyeken, e vagy a nyílt utcán ismerkedési célzattal?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 21:23
A kérdező szavazást indított:
Vonzó tulajdonság! 😊
Nem igazán szeretem.😶
Egyenesen utálom!😡
30 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ijesztő.
2021. máj. 30. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
7%

Balázs, 1 órája kérdezted ugyanezet. Kezdesz kifogyni az új kérdésekből, már 1 órára rá újra kell forgatni a gyűjteményből valamit?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2021. máj. 30. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
2021. máj. 30. 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ ki és hogyan teszi.

Lehet egy nagyon jó élmény és lehet egyenesen szörnyű is.

2021. máj. 30. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ijesztő,nem tudok vele mit kezdeni.Hozzám eddig 3x jöttek oda,de amint elutasítottam őket,rögtön jött a "na te büdös rib*nc meg társai.Egyszer még a rendőrséget is kihívtam majdnem,mert már zaklatásba ment át.Szóval bennem inkább félelmet kelt.
2021. máj. 30. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az szokott lenni a benyomásom, hogy a pasas úgy van vele, már minden mindegy, csak jöjjön már össze egy lyuk. De el tudok képzelni olyat, hogy ezt lehet úgy is csinálni, hogy a nőnek legyen kedve esélyt adni.

A facebookon írogatásnál viszont sokkal kulturáltabb. Attól kiráz a hideg.

2021. máj. 30. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Tegnap szólitottak le egy boltban, konkrétan megrémültem az egésztől, és eliszkoltam...
2021. máj. 30. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Mivel házas vagyok, nem vagyok rá vevő kicsit sem. De lehetőséget sem adok ilyesmire: olvasok, füles van a fülemben, vagy telefonálok. Szóval abszolút kimutatom, hogy nem vagyok vevő ilyesmire. Ha valaki ennek ellenére odajön és nyomul, én meg kiosztom, hát az magának köszönheti.
2021. máj. 31. 00:02
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem vitatom hölgyek vannak rosszúl reagáló férfiak az elutasítás során, de persze nem mind ilyen.

A 8-as válaszólónak csak annyit mondanék hogy nincs férfi aki puszta látványodtól már tudni fogja hogy te nem vagy vevő a beszélgetésre, azt hogy telefonon beszélsz az természetesen kivételt képez, de minden más csak lehetőség. :)

2021. máj. 31. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. "nincs férfi aki puszta látványodtól már tudni fogja hogy te nem vagy vevő a beszélgetésre" Ahogy írtam, a fülem be van dugva, vagy olvasok. Ennél jobban nem tudom kifelé kommunikálni hogy békén lehet hagyni. Nem hiszem, hogy ennyiből nem esik le a pasinak hogy nem vagyok vevő ilyesmire.
2021. máj. 31. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!