Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti szívesen élnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szívesen élnétek együtt egy libertariánus férfivel?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy én egy meglehetősen szabadelvű, jobboldali libertariánus vagyok. Számomra az ideális ország az, ahol minimálisak az adók, vállalkozóbarát a környezet, minimális a bürokrácia, az állam szerepe a lehető legkisebb, nem szól bele az emberek életébe, nincs korrupció, szabad a társadalom. Magyarországon sajnos nincs ilyen alternatíva, így ha nem változik a helyzet, lehet ,hogy dobbantok innen.

Arra lennék kíváncsi, hogy lányok, nektek ez mennyire szimpatikus/vagy éppen nem, én az élni és élni hagyni elv alapján élem az életem, alapvetően mindenkinek a véleményét meghallgatom és tiszteletben tartom, még ha nem is értek vele egyet. A legjobb az lenne ha hasonló gondolkodású lányt találnék, de ha más világnézetűt szeretnék meg, őt is elfogadnám olyannak, amilyen. Egyedül a szélsőségesen nacionalisták vagy kommunisták nem jöhetnek szóba, mert azokkal tényleg összeegyeztethetetlen lenne az értékrendünk.

2018. ápr. 22. 19:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy a politizálás jó pont... ezt hagyd későbbre! Ne ezzel indíts egy lánynál!
2018. ápr. 22. 19:45
 2/17 anonim ***** válasza:
5%

Màs nők a csillagjegy alapjàn vàlasztanak pasit.

Te kèrdező politikailag vàlasztasz.

Írj,de ne privàtot!

37N

Nem kamu!

2018. ápr. 22. 19:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem ezzel indítanék, sosem hozom szóba az elején, itt most csak név nélkül kíváncsiságból kérdezem, hogy ki hogyan állna egy ilyen emberrel való együttéléshez.
2018. ápr. 22. 19:47
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
Én is hasonlóan gondolkozom.
2018. ápr. 22. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
32%
Randi?
2018. ápr. 22. 19:51
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem konkrétan ez alapján választok párt, de nyilván jobb ha egy hasonló világnézetűvel él együtt az ember, mintha teljesen más gondolkodásúval lenne.

Még csak 20-on éves vagyok, úgyhogy időm mindenre.

Egyébként meg van egy lightos munkahelyem fixen ami mellett befektetéseim vannak, meg társtulajdonos vagyok egy vállalkozásban, alapvetően úgy haladgatok előre, hogy egyre nagyobb tételeket fektetek be, egyre komolyabb vállalkozásokba társulok be, az egyetlen akadály, amibe újra meg újra beleütközöm az az állam,a sok hülye papír, a bürokrácia, na meg az adók. Számomra ez egy elég szomorú dolog, hogy aki vállakozó szellemű és kicsit szabadabban gondolkodik, annak az állam úton-túfélen keresztbetesz. Pedig én pont az öngondoskodásra hajtok, nem várok el semmilyen segélyt az államtól, és nyugdíjra se fogok igényt tartani, addigra úgysem lesz, ennek ellenére rengeteg adóval megsarcol az állam, amiből én aztán semmit se fogok látni, helyette odaadják a segélyre pályázóknak, a nagy részét meg benyeli az állam és a politikusok egymás között osztogatják ell.

2018. ápr. 22. 19:59
 7/17 anonim ***** válasza:
31%

Komolyan, már mindenre alkotni kell valami hangzatos megnevezést :-)

Én meg keresztény értékrenden alapuló liberális konzervatív nő vagyok. Ugye ez így sok volt egyszerre? :-)) Elmagyarázom. Én magam a keresztény erkölcs szerint szeretnék élni - de hogy más hogyan él, az az ő dolga. Az összes társadalmi kérdést a megértésre, empátiára alapoznám, nem pedig arra, hogy "régen is így volt és az jó volt úgy", meg nem is arra, hogy "ez a 21. század, azt csinálunk, amit akarunk". Mi az, ami valóban az emberek javát szolgálja? Mitől lesz jobb itt élni, hogyan tudunk békében élni egymással? Ezek számomra az igazán fontos dolgok.

2018. ápr. 22. 20:00
 8/17 A kérdező kommentje:
#7 Én is hasonlóan gondolkodom. A konzervatív-liberalizmus viszonylag közel áll a libertarianizmushoz, pusztán annyi a különbség, hogy a magamfajta libertáriusok sokkal kritikusabban tekintenek az államra, meg minden ilyen kollektivista baromságra.
2018. ápr. 22. 20:04
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszene. Miből kívánod fenntartani az országot egy ilyen felépítésben?
2018. ápr. 22. 20:28
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Én nem vagyok libertariánus, ezért én nem ilyen párt keresek, már csak emiatt se: "lehet ,hogy dobbantok innen.". Én egy betyöpösödött, egy helyben ülős, hazájához, családjához ragaszkodó ember vagyok, akit nem lehet innen csak úgy akármilyen kormányokkal kitúrni.

Aztán az államot én nem tartom egy kollektivista baromságnak, mivel több ezer éves képződmény és csak van valami oka a létének... Csak kicsit megalapozottabb annál a léte, mint hogy vannak gonosz elnyomók. Az államot egy szükséges dolognak tartom akkor is, ha sokszor/mindig rosszul működik. Szép gondolat ez, hogy az állam a legkevésbé szóljon bele az életünkbe, sok szempontból ezt támogatom is, csak ilyen sose volt és szerintem soha nem is lesz. Igyekszem nem magamból kiindulni, hanem az ostoba és irigy emberek tömegéből, akik szabályok és irányítás nélkül csak rombolnának.

Hogy kinek mi a szélsőség az egy nagyon jó kérdés. Sokak szerint én szélsőségesen nacionalista vagyok, bár soha nem buzdítottam erőszakra, senkit sem gúnyoltam, úgy egyáltalán soha nem ártottam egy nációnak sem, csak vannak gondolatok a fejemben, amikkel mások nem értenek egyet, ezért kapok rá egy bélyeget. Cöh szélsőség, az a szélsőséges, akire előbb mondják, kb ennyi értelme van ennek a szónak.

Áhh, határeset. Kíváncsi lennék egy libertariánus gondolataira, de még ha néhány/sok dologban egyet is értünk akkor is a mélyben olyan hozzáállásbeli különbségek vannak (én sosem használnám a hazám elhagyására a dobbantás szót), amik sokkal meghatározóbbak annál, mint hogy ki mit gondol az adózásról. Egyszerűen más az érzelmi alapállásunk és nekem ez fontos.

Nem akartalak támadni, csak részletesen válaszoltam. :)

2018. ápr. 22. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!