Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti szívesen élnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szívesen élnétek együtt egy libertariánus férfivel?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy én egy meglehetősen szabadelvű, jobboldali libertariánus vagyok. Számomra az ideális ország az, ahol minimálisak az adók, vállalkozóbarát a környezet, minimális a bürokrácia, az állam szerepe a lehető legkisebb, nem szól bele az emberek életébe, nincs korrupció, szabad a társadalom. Magyarországon sajnos nincs ilyen alternatíva, így ha nem változik a helyzet, lehet ,hogy dobbantok innen.

Arra lennék kíváncsi, hogy lányok, nektek ez mennyire szimpatikus/vagy éppen nem, én az élni és élni hagyni elv alapján élem az életem, alapvetően mindenkinek a véleményét meghallgatom és tiszteletben tartom, még ha nem is értek vele egyet. A legjobb az lenne ha hasonló gondolkodású lányt találnék, de ha más világnézetűt szeretnék meg, őt is elfogadnám olyannak, amilyen. Egyedül a szélsőségesen nacionalisták vagy kommunisták nem jöhetnek szóba, mert azokkal tényleg összeegyeztethetetlen lenne az értékrendünk.

2018. ápr. 22. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fú, egyszer utána néztem ennek, mikor Bill Maher-ról olvastam, hogy libertarian. Asszem az tetszett benne, hogy azt mondják, a melegházasságba se szóljon az állam, ami nem tetszett, hogy a fegyvertartásba sem.
2018. ápr. 22. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:

#10 Köszi a választ! Nem vettem támadásnak a kommented, örülök, hogy leírtad a véleményed. Nem baj, ha másképp látod a világot. Nekem amúgy is az egyik alapelvem, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága mindenkinek meglegyen. Tőlem a nácik meg a komcsik állnak a legtávolabb, de ettől még az ő véleményüket is meghallgatom és tiszteletben tartom. A saját véleményemet meg senkire sem akarok ráerőltetni, kulturált vitázásba viszont bármikor benne vagyok.

Nálam a politika nem érzelmi kérdés, sajnos a legtöbben mégis ez alapján választanak, mint ahogy te is írod.

A magam részéről én egy mélyérzésű ember vagyok a magánéletben, de a politikába sosem keverek érzelmeket, ezen a terepen csakis hideg racionalitás visz előre. A politikának nem érzelmi manipulációról, hanem értelemről és realitásokról kéne szólnia.

2018. ápr. 22. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem kellene egy léggömbben élő naív puhapöts.
2018. ápr. 22. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Volt egy exem, aki hozzád hasonlóan halad'gat'ott, mert mindig a bürokrácián rinyált, és mindig kereste a kiskapukat, hogy hol lehetne kijátszani az államot, az adózást. Egy idő után az agyamra ment, hogy ő mindent jobban tudott még a hivatalos szerveknél is, még azt is kikérte magának, hogy megbüntették, mert nem fizette be az autó utáni kötelező biztosítást. Rá sose úgy vonatkoztak a törvények, mint másra. Egy idő után nagyon fárasztó volt.
2018. ápr. 23. 09:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Az exeddel ellentétben én törvénytisztelő, adófizető állampolgár vagyok, de attól még nem értek egyet ezzel a rendszerrel, meg a túltolt bürokráciával.
2018. ápr. 23. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Én meg nem értek egyet a szabad fegyvertartással.
2018. ápr. 23. 14:04
 17/17 A kérdező kommentje:
A szabad fegyvertartás lényege az önvédelemhez való jogon alapszik. Mivel a bűnözőknek ígyis úgyis van fegyverük, akár legális, akár nem, a tisztességes állampolgárok pedig teljesen védtelenek velük szemben, ha nincs fegyvertartási engedélyük. Egyébként Magyarországon ennek a témának nincs nagy jelentősége.
2018. ápr. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!