Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzhetném le azt az érzést hogy túl sok pasival leszek együtt szexuálisan az életem során, amikor nem is túl sok?
mert ha nem fekszem le vele heteken belül akkor azért fog otthagyni (mellesleg jogosan)
Miért? 26 évemmel, és három férfival a hátam mögött erre annyit mondhatok: ha valakit érdekelsz, vár, ha te még nem akarod.Én nem kapkodtam el sosem a dolgot, mégis maradtak. Meg még utána is pár évig. :)
Sosem tudhatod, hogy meddig fog tartani. Én sem szeretnék sok embert, elég lenne egy is, de hát...ez nem mindig jön össze elsőre. Vagy másodikra..
Azért 2-3 szexuális partner és a csillagos ég között vany egy kis különbség...
Nézd, semmire sincs garancia! Ha ilyen a felfogásod, akkor soha senkivel nem fogsz lefeküdni, csak mert félsz, hogy elhagy. Nem a szexuális partnerek száma adja az ember értékét.
Ez ne izgasson.
Akkor fekszel le, amikor akarsz. Nem kotelezo. Ezert dob? Tegye. Nem kar erte.
Masfelol meg annyival, ahannyal akarsz.
Viszont vedekezz.
Nem ide, nem neked akartam beszólni kérdező, bocsi.
:D
A férfiaknak nincs joga elítélni, megbélyegezni semmiért. Ezen kell túl lépned. Felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz, annyi emberrel szexelsz, amennyivel akarsz.
Egyébként a legtöbb férfit is csak azért zavarja, mert irigykednek, hogy a nőknek könnyebb. Emiatt ne érezd magad rosszul, illetve az ilyen férfiakért tényleg nem kár.
Szerintem is, a szexre mint arucikkre tekintesz. Kulonben elvezned azt, hogy eggyutt vagy valakivel, akivel a szex csak melyiti es fuszerezi a kapcsolatot.
S homokba dugjatod a fejed, hogy a “nagy o majd meg var” alapon.
Nyilvan masaz, ha ugy erzed, nem allsz ra meg keszen, de az gusztustalan, hogy azert jatszmaznak a nok, hogy ne nezzek oket ribizlinek.
Nekem volt olyan kapcsolat ahol 5 evet voltunk egyutt harmadik randin mar volt szex, mert kivantuk egymast, s nem is tudtam volna varni honapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!