Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy küzhetném le azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzhetném le azt az érzést hogy túl sok pasival leszek együtt szexuálisan az életem során, amikor nem is túl sok?

Figyelt kérdés
25 felett eddig csak két férfi volt az életemben, de viszont a tinikoromat egy hosszú kapcsolat ívelte végig, és most csöppentem bele a randizás "rejtelmeibe". Eddig úgy voltam vele hogyha csak olyannal fekszem le aki megdobogtatja a szívem akkor nagy gond nem lehet belőle, de most hogy rövid idő után véget ért a második kapcsolatom is és ott tartok hogy akadna egy harmadik...komolyan azt érzem hogy már bele sem merek kezdeni, mert ha nem fekszem le vele heteken belül akkor azért fog otthagyni (mellesleg jogosan) ha meg vele is lefekszem és ő is dob pár hónapon belül akkor határ a csillagos ég....

2018. ápr. 1. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

mert ha nem fekszem le vele heteken belül akkor azért fog otthagyni (mellesleg jogosan)

Miért? 26 évemmel, és három férfival a hátam mögött erre annyit mondhatok: ha valakit érdekelsz, vár, ha te még nem akarod.Én nem kapkodtam el sosem a dolgot, mégis maradtak. Meg még utána is pár évig. :)

Sosem tudhatod, hogy meddig fog tartani. Én sem szeretnék sok embert, elég lenne egy is, de hát...ez nem mindig jön össze elsőre. Vagy másodikra..

2018. ápr. 1. 19:47
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Azon kellene túllépned, hogy a szexre úgy tekintesz, mint szükséges rosszra, esetleg jutalom a férfi számára.
2018. ápr. 1. 19:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, szeretem a szexet én is, viszont tény h nem tudok úgy tekinteni rá h csak élvezem és kész hanem nekem fontos h csak olyannal legyen akiben előtte és utána is megbízom. Meg szerintem minél nagyobb az a bizonyos szám az nem esik jól az épp aktuális pasinak sem.
2018. ápr. 1. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Azért 2-3 szexuális partner és a csillagos ég között vany egy kis különbség...

Nézd, semmire sincs garancia! Ha ilyen a felfogásod, akkor soha senkivel nem fogsz lefeküdni, csak mert félsz, hogy elhagy. Nem a szexuális partnerek száma adja az ember értékét.

2018. ápr. 1. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Ez ne izgasson.

Akkor fekszel le, amikor akarsz. Nem kotelezo. Ezert dob? Tegye. Nem kar erte.

Masfelol meg annyival, ahannyal akarsz.

Viszont vedekezz.

2018. ápr. 1. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Biztos nincs meg a 8 általános, ha azt hiszed, hogy a melegség kizárja a "maszkulinitást" (bármit is jelentsen ez).
2018. ápr. 1. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem ide, nem neked akartam beszólni kérdező, bocsi.

:D

2018. ápr. 1. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Normális férfi nem fog otthagyni ha nem fekszel le vele pár hétig - hónapig... hangsúlyozom normális!
2018. ápr. 1. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

A férfiaknak nincs joga elítélni, megbélyegezni semmiért. Ezen kell túl lépned. Felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz, annyi emberrel szexelsz, amennyivel akarsz.

Egyébként a legtöbb férfit is csak azért zavarja, mert irigykednek, hogy a nőknek könnyebb. Emiatt ne érezd magad rosszul, illetve az ilyen férfiakért tényleg nem kár.

2018. ápr. 1. 20:34
 10/11 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem is, a szexre mint arucikkre tekintesz. Kulonben elvezned azt, hogy eggyutt vagy valakivel, akivel a szex csak melyiti es fuszerezi a kapcsolatot.

S homokba dugjatod a fejed, hogy a “nagy o majd meg var” alapon.

Nyilvan masaz, ha ugy erzed, nem allsz ra meg keszen, de az gusztustalan, hogy azert jatszmaznak a nok, hogy ne nezzek oket ribizlinek.

Nekem volt olyan kapcsolat ahol 5 evet voltunk egyutt harmadik randin mar volt szex, mert kivantuk egymast, s nem is tudtam volna varni honapokat.

2018. ápr. 1. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!