Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzhetném le azt az érzést hogy túl sok pasival leszek együtt szexuálisan az életem során, amikor nem is túl sok?
Figyelt kérdés
25 felett eddig csak két férfi volt az életemben, de viszont a tinikoromat egy hosszú kapcsolat ívelte végig, és most csöppentem bele a randizás "rejtelmeibe". Eddig úgy voltam vele hogyha csak olyannal fekszem le aki megdobogtatja a szívem akkor nagy gond nem lehet belőle, de most hogy rövid idő után véget ért a második kapcsolatom is és ott tartok hogy akadna egy harmadik...komolyan azt érzem hogy már bele sem merek kezdeni, mert ha nem fekszem le vele heteken belül akkor azért fog otthagyni (mellesleg jogosan) ha meg vele is lefekszem és ő is dob pár hónapon belül akkor határ a csillagos ég....2018. ápr. 1. 19:25
11/11 anonim válasza:
És ha így folytatod, nem azért fog elhagyni a "nagy ő", mert előtte már 10 emberrel voltál, hanem azért, mert vele nem tudsz úgy együtt lenni szexuálisan, hogy ne érezz bűntudatot?
Menj el pszichológushoz, sokszor ez a gondolkodás együtt jár evészavarokkal, vagy szociális szorongással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!