Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt ti hogyan élnétek meg?
Nem ribi vagyok, hogy semmiből semmi mert ő azt hiszi, hogy oda vagyok érte mint ő én értem akkor mindjárt a számon hagyom landolni. Adja meg a módját. Ha előttem más nőket el tudott hívni randikra akkor velem ne tegyen kivételt. A baráti találka baráti találka szóval nem számít.
Semmiből semmi csókolgathatna téged, de engem biztosan nem.
Ha unalmas vagyok akkor az vagyok. Randin is lehet ám csókolózni, sőt még randi után is bármikor. Ez az, hogy valaki mint te még randi előtt képes szétrakni a lábát már annyira nem bír magával. Na az én nem én vagyok. Majd ha bebizonyosodik arról, hogy nemcsak holmi ábránd köti hozzám, vagy hogy csak meg akar farkalni majd akkor rakom szét. Te meg nyitogasd azt is meg a szád is amikor akarod.
#14 ez ismerős.....
Tinikorunkban jártunk pár hónapot, de nagyon gyerekesek voltunk anno.
Én megházasodtam 10 évvel később, lett egy gyerekem, férjem elhagyott minket. Pont a válás közepén (nem tudta a dolgot), felkeresett. Onnantól kezdve sokat találkoztunk, összebújós, filmezős hétvégék, érintések, csókok.... Megbeszéltük, hogy nem kell ebbe többet látni, amíg jól esik mindkettőnknek. Eleinte nem is láttam, pár hónapra rá kezdtem belezúgni, azt hittem ő is érez valamit. Elmondtam neki, de ő tényleg tartotta magát a megbeszéltekhez és nem gondolt többre. Megöltem sajnos az egészet.
Szerintem te semmit se látsz az égvilágon. Leírtad, hogy csak először megérintenéd és aztán csók, de már mennyiszer összeért kezetek és mégse húzódott el. Ráadásul még azt sem tudod, hogy szándékosan rakta-e oda a kezét vagy sem.
És akkor fogod tudni, hogy vevő-e csókra? Majd jól felpofoz ha olyan típus vagy az életben nem szól hozzád főleg ha ő barátként tekint rád és az érintés számára tök neutrális,vagy természetes elvégre nem a mellét érintetted meg.
Azitt jelenlévők még sosem éreztek vonzalmat egy másik ember iránt? Vagy mitől vagytok ennyire befeszülve?
Nem mindenki ennyire merev ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!