Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ezt ti hogyan élnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt ti hogyan élnétek meg?

Figyelt kérdés
Körülbelül két hónapja találkoztam egy régi ismerősömmel az edzőteremben. Elkezdtünk együtt járni edzeni, majd jöttek a kávézások, ilyen-olyan közös programok (heti 1-2 találka az edzéseken kívül). Eleinte részemről csak barátságnak indult, de kezdek egyre többet érezni iránta. Néha úgy tűnik, hogy ő is. Amikor együtt vagyunk sokat mosolyog, nagyon jól egyezünk. Csak az a baj, hogy soha nem találok megfelelő pillanatot, hogy bevalljam neki. Jövő hónap elején kettesben megyünk egy másik városba koncertre (5 órás út). Koncert után még fogunk sétálgatni a városba és arra gondoltam hogy "megteremtem" a hangulatot és megpróbálom megcsókolni, ebből úgyis kiderül hogy akar többet vagy nem. Lányok, nektek mennyire tetszene egy ilyen megközelítés?
2024. jún. 12. 12:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én se arra gondoltam, hogy a semmiből fogom és megcsókolom. Ahogy írtam is, megpróbálnám megteremteni a hangulatot, először megérinteni, így tovább. Alap dolog, hogy ha látom hogy nem tetszik neki akkor nem folytatom. Haverokkal össze szoktunk ülni filmezni, néha viszem őt is magammal, olyankor kezünk vagy lábunk folyamatosan összeér. Ezen kívül néha megszoktuk érinteni egymást véletlenül (vagy ki tudja), olyankor sem húzódik el vagy adja jelet hogy kényelmetlenül érezné magát
2024. jún. 12. 13:27
 12/29 anonim ***** válasza:
37%

Nem ribi vagyok, hogy semmiből semmi mert ő azt hiszi, hogy oda vagyok érte mint ő én értem akkor mindjárt a számon hagyom landolni. Adja meg a módját. Ha előttem más nőket el tudott hívni randikra akkor velem ne tegyen kivételt. A baráti találka baráti találka szóval nem számít.

Semmiből semmi csókolgathatna téged, de engem biztosan nem.

Ha unalmas vagyok akkor az vagyok. Randin is lehet ám csókolózni, sőt még randi után is bármikor. Ez az, hogy valaki mint te még randi előtt képes szétrakni a lábát már annyira nem bír magával. Na az én nem én vagyok. Majd ha bebizonyosodik arról, hogy nemcsak holmi ábránd köti hozzám, vagy hogy csak meg akar farkalni majd akkor rakom szét. Te meg nyitogasd azt is meg a szád is amikor akarod.

2024. jún. 12. 13:27
 13/29 anonim ***** válasza:
69%
Oh igen, mert egy randi aztán k.rva nagy biztosíték, muci. :D
2024. jún. 12. 13:29
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy kollégám, akit nagyon jó barátomnak tartottam. Rengeteget hülyéskedtünk együtt, nagyon jó volt a kapcsolatunk, egészen nyolc évig. Ekkor elvált, válás után kiöntötte a szívét, hogy mindig is többet érzett irántam, de nem akart sem a saját házasságába bezavarni, sem az én akkori kapcsolatomba, aminek időközben szintén vége lett. Rengeteget idézett a közös emlékeinkből, amiből abszolút látszódott, hogy sokkal többet jelentettek neki, mint nekem. Sajnos, ez abszolút megölte a barátságunkat, mert én soha nem néztem rá férfiként és rettentően kihúzta a lábam alól a talajt ezzel a vallomással, nem tudtam vele mit kezdeni. Azóta nem is beszéltünk, ennek már vagy tíz éve.
2024. jún. 12. 13:31
 15/29 anonim ***** válasza:
79%
Személy szerint nem indítanék csókkal, hanem kifejezném szavakkal, hogy szimpatikus nekem és többet szeretnék. Válaszától függően pedig idővel eljutnánk a csókig avagy sem. Nagyon kellemetlen tud lenni ha teljesen félreértelmezted a mosolygást.
2024. jún. 12. 13:36
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

#14 ez ismerős.....

Tinikorunkban jártunk pár hónapot, de nagyon gyerekesek voltunk anno.

Én megházasodtam 10 évvel később, lett egy gyerekem, férjem elhagyott minket. Pont a válás közepén (nem tudta a dolgot), felkeresett. Onnantól kezdve sokat találkoztunk, összebújós, filmezős hétvégék, érintések, csókok.... Megbeszéltük, hogy nem kell ebbe többet látni, amíg jól esik mindkettőnknek. Eleinte nem is láttam, pár hónapra rá kezdtem belezúgni, azt hittem ő is érez valamit. Elmondtam neki, de ő tényleg tartotta magát a megbeszéltekhez és nem gondolt többre. Megöltem sajnos az egészet.

2024. jún. 12. 13:37
 17/29 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem te semmit se látsz az égvilágon. Leírtad, hogy csak először megérintenéd és aztán csók, de már mennyiszer összeért kezetek és mégse húzódott el. Ráadásul még azt sem tudod, hogy szándékosan rakta-e oda a kezét vagy sem.

És akkor fogod tudni, hogy vevő-e csókra? Majd jól felpofoz ha olyan típus vagy az életben nem szól hozzád főleg ha ő barátként tekint rád és az érintés számára tök neutrális,vagy természetes elvégre nem a mellét érintetted meg.

2024. jún. 12. 13:39
 18/29 anonim ***** válasza:
39%

Azitt jelenlévők még sosem éreztek vonzalmat egy másik ember iránt? Vagy mitől vagytok ennyire befeszülve?

Nem mindenki ennyire merev ám...

2024. jún. 12. 13:42
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
#18 ki van befeszülve?
2024. jún. 12. 13:43
 20/29 anonim ***** válasza:
38%
#18: Te vagy befeszülve mert sokan nem értenek veled egyet nemcsak az 1-es. :)))
2024. jún. 12. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!