Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ugyanúgy próbálkoznátok lányoknál, ha olyan testben élnétek, amiről köztudott, hogy a lányok egyből elutasítanának?
Nem próbálkoznék, eleve veszett fejsze nyele. Persze ha van pár millió forintom, és dögös Porschém, mindjárt más a leányzó fekvése...a pénzes pasi az abszolút dzsoli dzsóker, érdekesmód olyankor minden nő "megbocsájtja" ha ronda a pasi, és nem az önbizalommal, kisugárzással, meg a többi ilyen tucatmaszlag copypasztával jönnek. Álszent,sunyi szövegből bőven kijut ma.
Ez hatványozottan igaz az olyanokra mint a 22:34 és a 22:35. Pont az ő fajtájuk miatt van ennyi magányos pasi, a különbség csak annyi, hogy ők jogosan "rinyálnak", a lányoknak meg savanyú a szőlő.
Tegyünk azért hogy másképp nézzünk ki :DDD LOL, majd ha leszálltok a magas lóról, esetleg.
22:34-es vagyok.
Én ugyan nem mondtam, hogy változtass a külsődön, kifejezetten ellene vagyok a "mások kedvéért változtatok magamon" témának.
Viszont az, hogy rinyáló punci vagy, aki a nőket blamálja a saját szerencsétlensége és pszichológiai problémái és önértékelési zavarai miatt, az meg tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!