Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,randiznátok olyan sráccal aki lakókocsiban lakik?
Figyelt kérdés
Nem hajléktalan,van munkája,csak nem volt pénze arra,hogy 50 millióért lakást vegyen.
Ezért vásárolt egy zártkertet, telepített rá egy lakókocsit,a lakókocsi elé epítetett egy nagy teraszt fából.
Villany be van vezetve,van fúrt kút is.
jún. 6. 04:56
21/25 anonim válasza:
Nekem van saját lakásom, úgyhogy egyetlen éjszakát nem maradnék lakókocsiban, de akinek megfelel a lakókocsi, azzal szerintem személyiségben nem illünk össze.
Nem anyagilag értem, hogy megfelel, hanem életstílusra.
22/25 anonim válasza:
Azért marhára nem mindegy, hogy nyáron pár hetet kalandozol lakókocsival, vagy ott élsz, kár összehasonlítani a kettőt. Főleg ha már nem vagy egyedül. Kerti zuhany télen, köszdenemkösz. És a retyót hogy oldod meg? Azt nem ürítheted akárhová, a kémiai tisztítás gondolom eleve nem jön nálad szóba. Ehh, hagyjuk is. 🤢
25/25 anonim válasza:
Szerintem ez kezdésnek nagyon jó!! Aztán a többit majd előteremtitek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!