Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,randiznátok olyan sráccal aki lakókocsiban lakik?
Figyelt kérdés
Nem hajléktalan,van munkája,csak nem volt pénze arra,hogy 50 millióért lakást vegyen.
Ezért vásárolt egy zártkertet, telepített rá egy lakókocsit,a lakókocsi elé epítetett egy nagy teraszt fából.
Én meg nem vagyok szeretetszolgálat, hogy bárkit is ösztönözzek bármire. Ha valakinek magatol nincs indittatasa rendbe hozni az életet, azt más sem fogja rábírni.
jún. 6. 07:21
12/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Én lakóautót tervezek venni és körbejárni europát. Ja és nő vagyok. 🙂
jún. 6. 07:35
13/25 anonim válasza:
Maximum átmenetileg. De ne ott akarja leélni az életét, hanem törekedjen rendes otthonra a későbbiekben. Nem kell a fővárosba venni 50 millióért, 40m2, vidéken ahol még van munkalehetőség is, ki lehet fogni kis házikókat normális árban.
jún. 6. 07:43
14/25 anonim válasza:
Kerti zuhanyzó? Huh, az télen f@sza lehet 😬 Nekünk is van lakónk, de abban van zuhanyzó.
Egy időben kacsintgattunk a kontener házak felé, nagyon klasszul néznek ki. Jó, nem 3-5 milla, mint egy 30 éves lakókocsi, az tény, de mégiscsak komfortosabb.
Én max akkor járnek ilyen hapival, ha nem áll meg ezen a szinten és benne van abban, hogy közösen később egy rendes lakóépület kerüljön a telekre. Akár egy 40 nm-es kontenerház, akár más, de nem lakókocsi. Azért valjuk be, nem komfortos hosszú távon. Lehetséges opció az is, hogy vk megvesz egy nagy konténert és maga varázsolja át házzá. Láttam magyar videót ilyenről, tehát jogilag átnyomható a rendszeren, mivel nincs alapja.
jún. 6. 07:51
15/25 anonim válasza:
Lakóautó az álmom 😄 Van párom de mi simán ellaknánk benne ha úgy alakulna. A lakóautó amúgy egész komfortos tud lenni.
jún. 6. 07:53
16/25 anonim válasza:
Sztm egy konténer ház jobb lett volna...az nem sokkal drágább.
jún. 6. 08:00
17/25 anonim válasza:
Nem. Nagyon nem az a fajta vagyok, aki lakókocsizik.
jún. 6. 08:21
18/25 anonim válasza:
Az, hogy külön élsz otthonról, kötelezően magában foglalja, hogy drága ingatlanban. Minden más nem érvényes külön élésnek, egyforma elbírálás alá esik azzal, mintha otthon laknál.
jún. 6. 09:20
19/25 anonim válasza:
Hihetetlen módon ki tudjátok forgatni a dolgokat. Lakókocsi... ez nem egy hétköznapi dolog. Lehet játszani az értetlent, csak sehova nem juttok vele. Lehet menni inci fórumra sírni, hogy MáR a LaKóKoCsI sEm Jó NeKiK!
jún. 6. 09:25
20/25 anonim válasza:
Most azon gondolkodom, hogy lakókocsis sráccal járnék-e inkább, akinek ugyan van valamicske saját tulajdona, noha az nem valódi ingatlan, hanem ingóság, vagy inkább olyannal, aki lakást bérel valahol, ami ugyan nem a saját tulajdona, de legalább rendes ingatlan. Ha csak a kettő közül lehetne választani, akkor inkább hajlok a rendes lakást bérlő srác felé, még ha az nem is az övé. Az mégis csak egy normál lakás. Nem tudom, hogy tudnék lakókocsiban, szűkösen, mindenféle alapnak számító komfortról (nem luxusról) lemondani hosszútávon. Télen fáznánk, nyáron megsülnénk, a kerti zuhanyzó használatát sem igazán tudom értelmezni télen, a tér is nagyon szűkös, kicsi stb. A bérléssel semmi gondom nincs, akár közösen is, mégiscsak emberhez méltóbb körülményeket lehet kialakítani egy lakásban/házban, mint egy átlagos (nem luxus) lakókocsiban. Aztán majd onnan lehet tovább lépni, ha úgy alakul. Viszont egy min. 35-40 m2-es szépen felújított mobilházon elgondolkodnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!