Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért zavarja, hogy töröltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja, hogy töröltem az ismerőseim közül, ha randit sem sikerült összehoznunk?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy csajjal korábban, megbeszéltük, hogy találkozunk, tök lelkes volt.

Aztán volt pár lemondott tali, majd a legutóbbi megbeszélt randinál én kérdeztem rá, hogy akkor ráér-e?!

Az volt a válasza, hogy ne haragudjak rá, de kiment a fejéből, hogy megbeszéltünk egy találkozót.

Mondom oké, semmi baj. Ezzel magamban le is zártam a dolgot, aztán valamikor mérgemben az ismerőseim közül is töröltem.

Pár héttel később rám ír, hogy nem akar zavarni, de látta, hogy töröltem az ismerőseim közül, mi a baj?!

Miért zavarja ennyire, hogy töröltem az ismerőseim közül, ha randit sem tudtunk összehozni?

2024. jún. 4. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesebb lettél, hogy hagytad a fenébe, és már nem tepersz, vagy ha volt korábban másik kiszemeltje, nem jött össze a dolog. Ezek a leggyakoribb okok. Pedig jól tetted, aki zsinórban lemond többet (én úgy értelmezem, mindet ő mondta le), aztán meg „elfelejti”, az megbízhatatlan, és nem igazán érdekled, max. csak talonba tart.

Kérem a többi válaszolót, hogy ne menjen át nőutáló topikba, mint rendszerint szokott az ilyesmi, pasik is csinálnak ilyet, és mindkét nemnél ugyanolyan gáz viselkedés.

2024. jún. 4. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Én teli vagyok ki is használom.Randi után ha eljön hozzám még másnap reggel meg várom hogy írjon milyen jó volt utána tiltás.Azt nem is tudom mi van vele utána.
2024. jún. 4. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt kellett volna írnod, hogy ne haragudjon, de elfelejtetted miért törölted 😂😂
2024. jún. 4. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert neki számít hány db ismerőse van Facebookon, azért. Nem hiszem, hogy azért mert te törölted, hanem úgy általában fontos ez neki. Én vissza sem jelölök ameddig össze nem jövünk, hasonlóan voltam egy csajjal tavaly áprilisban, akivel 3 napig beszéltem, de még talit se tudtunk lebeszélni, nyilván törötem is és azóta nem jelölök vissza csajoknak, akikkel csak ismerkedem, annyit nem ér ő, hogy gyarapítsam az ismerősei számát. Egyszer sem találkoztunk személyesen, még látásból sem ismerem.
2024. jún. 5. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy férfiak is játszák el ezt nőkkel. De nekem volt egy olyan eset, hogy az első alkalmat a találkozás reggelén egyszer, majd egy vagy két hét múlva megtörtént volna végre az első randi, de azt akkor sikerült lemondania, amikor én már tíz perc múlva indultam volna. Természetesen lehet, hogy igaz volt, amit mondott, de én úgy éreztem ez a nő nem akar velem találkozni, annyira Neki nem fontos. Az élet fintora, hogy aki azóta a párom lett az első alkalmat lemondta egy nagyon komoly váratlan műtét miatt, de aztán találkoztunk, és már nem egyszer, de sajnos volt hogy újabb randit mondott le egészségügyi okokból. Mellesleg a kérdésre a válasz, mert nem tetszik az egójának, hogy letörölted az ismerőseid közül.
2024. jún. 8. 04:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Hiúság.
2024. jún. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!