Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja, hogy töröltem az ismerőseim közül, ha randit sem sikerült összehoznunk?
Ismerkedtem egy csajjal korábban, megbeszéltük, hogy találkozunk, tök lelkes volt.
Aztán volt pár lemondott tali, majd a legutóbbi megbeszélt randinál én kérdeztem rá, hogy akkor ráér-e?!
Az volt a válasza, hogy ne haragudjak rá, de kiment a fejéből, hogy megbeszéltünk egy találkozót.
Mondom oké, semmi baj. Ezzel magamban le is zártam a dolgot, aztán valamikor mérgemben az ismerőseim közül is töröltem.
Pár héttel később rám ír, hogy nem akar zavarni, de látta, hogy töröltem az ismerőseim közül, mi a baj?!
Miért zavarja ennyire, hogy töröltem az ismerőseim közül, ha randit sem tudtunk összehozni?
Érdekesebb lettél, hogy hagytad a fenébe, és már nem tepersz, vagy ha volt korábban másik kiszemeltje, nem jött össze a dolog. Ezek a leggyakoribb okok. Pedig jól tetted, aki zsinórban lemond többet (én úgy értelmezem, mindet ő mondta le), aztán meg „elfelejti”, az megbízhatatlan, és nem igazán érdekled, max. csak talonba tart.
Kérem a többi válaszolót, hogy ne menjen át nőutáló topikba, mint rendszerint szokott az ilyesmi, pasik is csinálnak ilyet, és mindkét nemnél ugyanolyan gáz viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!