Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy tarskereson meg alkalmi szexet se tudok összehozni,? jol nezek ki, barátságos kedves vagyok, egyik ismerosom instagramon 1het chat után lefeküdt egy jobb csajjal úgy hogy ő nem is néz ki jol. Mit rontok el?
Imádom, mikor a férfiak így fogalmaznak, hogy “MÉG” szexet sem sikerül összehozni…
Ti mire gondoltok??
Ti azt hiszitek, hogy szexet könnyebb összehozni, mint normális ismerkedést??
Dehogyis!! A nők sokkal könnyebb, ez tény, mert a férfiak jelentős részének mindegy, csak lyuk legyen.
De egy nő a szexpartnereket (ha egyáltalán vevő ilyen viszonyra) még sokkal jobban megválogatja, mint egy pàrkapcsolat esetében.
Kőkeményen meg kell dolgoznod egy ilyen viszonyért. Épp ezért nem értem, hogy akkor már miért nem lehet pàrkapcsolat, hiszen rengeteg erőfeszítés kell mindkettőhöz, csak a kapcsolat ezerszer értékesebb.
Én tőlem is megkérdezte anno egy csomó pasi, mikor visszautasítottam, hogy oké, de szex se???
Jézusom…ha randizni nem akarok, mert nem óhajtalak, akkor vajon szexelni majd igen?? Milyen logika ez??
Eszméletlen rossz duma ezt a "még szexet sem tudok összehozni"! Szexet nehezebb összehozni, mint egy szimpla ismerkedést! Miért? Mert a szexhez kell egy nagyfokú szexuális kisugárzás. A barátkozáshoz meg elég ha első blikkre normális vagy. A világ legnagyobb kamu szövege az, hogy barátnőm nincs, de szexre van 5 nőm. Mindezt elmondhatja a férfiak 3-4%-a.
Főleg úgy, hogy a nők már sugárban hánynak a szexet kereső idiótáktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!