Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi akivel tavaly kezdtem el ismerkedni de még nem találkoztunk. Mindig közbejött valami. Van 2gyerekem így nehezebb összehozni a találkozót, meg 50 kmre lakik tőlem. Szingli lettem, írjak neki ? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy többször is eltűnt ismerkedés alatt. Legutóbb kb 1.5 hónapja beszéltünk pár szót, azt írta az anyja kórházban van, kevés ideje van,írni fog de azóta se írt. Olyan jó volt vele beszélgetni mindig, nem tudom elfelejteni. Nagyon sokszor eszembe jut(ott). Jó lenne találkozni vele de nem tudom mennyire komoly. Egyszerűen nem tudom elfelejteni. Írjak neki? Vagy inkább ne?2023. jún. 8. 19:41
2/7 anonim válasza:
Szerintem ne. Ha akarna találkozni szólt volna.
3/7 anonim válasza:
Ebből nem lesz semmi, tavalyról van szó, nem egy hónapról. Sőt már el is tűnt.
4/7 anonim válasza:
Hát ez... nem sok esély, de írj, persze.
5/7 anonim válasza:
Sztm kuka.
Amúgy is ha találkozni akar 2 ember, akkor simán megoldják...a többi csak duma.
6/7 anonim válasza:
Tavaly óta beszélgettek, de nem jött össze a tali? Milyen hónap is van? Ja, június. Ez úgy felejtős, ahogy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!