Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet pasit elfelejteni ? Még nem találkoztunk mert mindig valami közbejött, nem tudtunk összehozni randit. Minden nap eszembe jut. Tavaly kezdtünk el beszélni.

Számomra hihetetlen, hogy olyan emberen vagy fennakadva, aki egyszer sem hívott még el randira és ennyire rendszertelenül ép veled kapcsolatba.
Ha a pasit érdekelnéd, már rég elhívott volna randizni, ebben biztos lehetsz.
Fókuszálj egy kicsit magadra, kicsit áss bele magadba, hogy miért egy ilyen pasitól vársz visszaigazolást, kb a nullánál is kevesebbet adott neked (neten üzenetezgetni a legkönnyebb dolog a világon és még ezt se tudta konzisztensen csinálni), te meg itt ajnározod. Beszélgetőtársat a legkönnyebb találni.
Ezek után minden egyes perc amit rá szánsz saját magad ellen elkövetett tiszteletlenség és időpazarlás.

Nem ítéllek el, nekem is volt, hogy évekre beleragadtam egy hasonló sztoriba (igaz, ott nagy nehezen összejött pár találkozás is, de a levelezés dominált).
Nekem így utólag az volt benne az érték, hogy végre valakivel tudok jókat beszélgetni, reagál mindenre, látszólag velem érez... De kapcsolatra alkalmatlan volt a pasi és ezt ő is tudta magáról.
Akkor annyira padlón volt az önértékelésem, hogy nem hittem el, hogy nekem ennél több is jár.
Aztán mikor hosszú idő után lezártam ezt a nyűglődést, akkor rövid idő múlva találkoztam életem szerelmével. Érdemes lezárni ezeket a sehova se vezető sztorikat, hidd el, mert azzal adsz magadnak esélyt valami jobbra!

Kérdező!
És akikkel ismerkedsz, azokkal tovább is jutsz a levelezésnél vagy velük is megakad a dolog ezen a ponton?

Több férfival is találkoztam már.
Az a baj hogy vele mindig közbejött valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!