Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet pasit elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet pasit elfelejteni ? Még nem találkoztunk mert mindig valami közbejött, nem tudtunk összehozni randit. Minden nap eszembe jut. Tavaly kezdtünk el beszélni.

Figyelt kérdés
Voltak benne persze kihagyások amikor nem beszéltünk. Többször is eltűnt.. Legutóbb azt írta hogy kevés az ideje mert az anyja kórházban van. Azóta eltelt kb 2 hónap. A társkeresőre ahol először beszéltünk oda felmegy.. pl ma is,tegnap is fent volt. Nem érdeklem? Nem tudom elfelejteni, olyan jó volt vele beszélgetni. Hülyeség lenne ráírni?
2023. jún. 18. 13:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Aki érdeklődik irántad, az keres, találkozik veled és nem tűnik el. Egy nap 24 órából áll, nehogy már ne legyen egy szabad fél órája. Amúgy meg töröld/tiltsd mindenhol. Elhiszem, hogy jó volt vele beszélgetni, de nem ismeritek egymást. Ismerkedj másokkal, ezt a pasit meg hagyd örökre.
2023. jún. 18. 13:55
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész a boltba venni banánt de mind romlott akkor is egy évig agyalsz rajta? Keress mást ismerkedj! Amúgy más nők miatt nem volt randi, te 3ad rangú voltál nála.
2023. jún. 18. 13:56
 3/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Számomra hihetetlen, hogy olyan emberen vagy fennakadva, aki egyszer sem hívott még el randira és ennyire rendszertelenül ép veled kapcsolatba.

Ha a pasit érdekelnéd, már rég elhívott volna randizni, ebben biztos lehetsz.

Fókuszálj egy kicsit magadra, kicsit áss bele magadba, hogy miért egy ilyen pasitól vársz visszaigazolást, kb a nullánál is kevesebbet adott neked (neten üzenetezgetni a legkönnyebb dolog a világon és még ezt se tudta konzisztensen csinálni), te meg itt ajnározod. Beszélgetőtársat a legkönnyebb találni.

Ezek után minden egyes perc amit rá szánsz saját magad ellen elkövetett tiszteletlenség és időpazarlás.

2023. jún. 18. 14:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
De hogy lehet olyanhoz ragaszkodni, akit nem is láttál? Ezt sose fogom érteni.
2023. jún. 18. 14:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítéllek el, nekem is volt, hogy évekre beleragadtam egy hasonló sztoriba (igaz, ott nagy nehezen összejött pár találkozás is, de a levelezés dominált).

Nekem így utólag az volt benne az érték, hogy végre valakivel tudok jókat beszélgetni, reagál mindenre, látszólag velem érez... De kapcsolatra alkalmatlan volt a pasi és ezt ő is tudta magáról.

Akkor annyira padlón volt az önértékelésem, hogy nem hittem el, hogy nekem ennél több is jár.

Aztán mikor hosszú idő után lezártam ezt a nyűglődést, akkor rövid idő múlva találkoztam életem szerelmével. Érdemes lezárni ezeket a sehova se vezető sztorikat, hidd el, mert azzal adsz magadnak esélyt valami jobbra!

2023. jún. 18. 14:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Ismerkedek azóta is,most is csak eszembe jut.
2023. jún. 18. 14:35
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Játszadozik veled!

Tiltsd le!

2023. jún. 18. 14:35
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

És akikkel ismerkedsz, azokkal tovább is jutsz a levelezésnél vagy velük is megakad a dolog ezen a ponton?

2023. jún. 18. 15:15
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Most mar massal is ismerkedhetsz. Nem szabad virtualis kapcsolatokat tulsagosan szorosra fuzni . Az elo talalkozas 1 honapon belul jo ha megtortenik
2023. jún. 18. 15:23
 10/20 A kérdező kommentje:

Több férfival is találkoztam már.

Az a baj hogy vele mindig közbejött valami.

2023. jún. 18. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!