Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha egy csaj, akivel egyszer találkoztál, egy év után azt mondja nem bír elfelejteni?
Hát, ez attól függ, mi történt azelőtt, hogy ő elküldött a picsába.
Ha csak annyiról van szó, hogy félresikerült a szex, nem élvezte annyira, vagy te nem tudtál valamiért jól teljesíteni, és ezért elküld a picsába, az szerintem felejtős. Ha viszont úgy érzed, hogy te sem viselkedtél megfelelően (mondjuk túlerőltettél valamit, nem vetted figyelembe a kéréseit stb.), akkor részben akár jogos is lehet a reakció, és talán ki lehet még hozni belőle valamit. Ezt igazából te tudod megállapítani.
Nőként válaszolok ugyan, de talán ez nem feltétlenül lényeg. Ha én lennék a te helyzetedben, és valóban csak egy találkozóról volt szó (hacsak nem volt előtte valami hosszabbra nyúlt ismeretség-ismerkedés), nekem ez a helyzet azt jelezné, hogy a másik nagyon keményen megideologizált engem, és nagyon egészségtelen kötődésre vall, hogy kvázi szinte semmit sem tud rólam, és egy év után sem tud elengedni. Lehet, nem is belém szerelmes, hanem egy álomképbe, amit saját magának kreált. Úgy, hogy a másik még játszott is velem, a szex sem sikerült jól, és a 3,14csába is elküldött, meg pláne nem értem, hogy nekem mi lenne jó abban, ha adnék ennek a kapcsolatnak egy esélyt.
Más lenne mondjuk egy olyan helyzetben, ha mondjuk van egy olyan kapcsolatkezdemény, ami mondjuk külső körülmények miatt nem jöhetett létre, vagy valami megjavítható dolgon csúszott el, de a te helyzetedben nem látom, hogy lenne jövője a dolognak. Én is arra tippelek, hogy magányos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!