Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél, ha egy csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha egy csaj, akivel egyszer találkoztál, egy év után azt mondja nem bír elfelejteni?

Figyelt kérdés
Le is fekudtunk anno, de elég rosszul sült el és elküldött a p.csaba, ráadásul több dolog volt, ami akkor ledobott a dologról, eléggé játszott velem. Én azt hittem egyáltalán nem erdeklem és én se nagyon voltam rajta a dolgon a fentiek miatt, viszont most majdnem egy év után felkeresett, hogy sose mondta el, mert félt a visszautasítástol, de ő azóta se bír elfelejteni és találkozni akar. Nem tudom, mit gondoljak, mindenesetre fura.
2022. nov. 8. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Így, hogy anno elküldött a p.csába, eléggé megfontolnám, hogy szóba álljak vele. Az is benne lehet, hogy most nincs senkije se, és úgy van vele, hogy most jó leszel te is, de ne legyen igazam.
2022. nov. 8. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Hát, ez attól függ, mi történt azelőtt, hogy ő elküldött a picsába.

Ha csak annyiról van szó, hogy félresikerült a szex, nem élvezte annyira, vagy te nem tudtál valamiért jól teljesíteni, és ezért elküld a picsába, az szerintem felejtős. Ha viszont úgy érzed, hogy te sem viselkedtél megfelelően (mondjuk túlerőltettél valamit, nem vetted figyelembe a kéréseit stb.), akkor részben akár jogos is lehet a reakció, és talán ki lehet még hozni belőle valamit. Ezt igazából te tudod megállapítani.

2022. nov. 8. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Azóta van pénzed meg izmosabb is lettél. Tuti ráhibáztam, esetleg látott csajokkal képeken..
2022. nov. 8. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Mondanám nemi jó sz*r élete lehet ha az enyémmel foglalkozik.
2022. nov. 8. 21:39
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
0%
Kegyetlenül kinevetném.
2022. nov. 8. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Lehet, hogy most is szórakozik, mint egy éve, a közelébe sem mennék.
2022. nov. 8. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nőként válaszolok ugyan, de talán ez nem feltétlenül lényeg. Ha én lennék a te helyzetedben, és valóban csak egy találkozóról volt szó (hacsak nem volt előtte valami hosszabbra nyúlt ismeretség-ismerkedés), nekem ez a helyzet azt jelezné, hogy a másik nagyon keményen megideologizált engem, és nagyon egészségtelen kötődésre vall, hogy kvázi szinte semmit sem tud rólam, és egy év után sem tud elengedni. Lehet, nem is belém szerelmes, hanem egy álomképbe, amit saját magának kreált. Úgy, hogy a másik még játszott is velem, a szex sem sikerült jól, és a 3,14csába is elküldött, meg pláne nem értem, hogy nekem mi lenne jó abban, ha adnék ennek a kapcsolatnak egy esélyt.

Más lenne mondjuk egy olyan helyzetben, ha mondjuk van egy olyan kapcsolatkezdemény, ami mondjuk külső körülmények miatt nem jöhetett létre, vagy valami megjavítható dolgon csúszott el, de a te helyzetedben nem látom, hogy lenne jövője a dolognak. Én is arra tippelek, hogy magányos lehet.

2022. nov. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!