Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nyomulós voltam és elveszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nyomulós voltam és elvesztette az érdeklődést?

Figyelt kérdés

Néhány hete elkezdtem ismerkedni egy sráccal. Két randin voltunk amik nagyon jól sikerültek, rajta is látszódott, hogy nagyon érdeklem, rögtön meg is lett beszélve egy harmadik találkozó viszont sajnos le kellett mondanom. Ezután mikor próbáltam elhívni randira mindig talált kifogást, alig válaszolt az üzeneteimre és elkezdtem aggódni, aggódó üzeneteket írni ès kb 2 naponta megkérdezni hogy biztosan érdeklem-e, stb, amikre mindig az a válasz jött hogy igen, csak a napokban nincs ideje. Ez után mindig én kerestem először ès napi 1 választ kaptam azzal az ürüggyel, hogy fáradt és nincs energiája kommunikálni.

Végül annyit mondott, hogy nem arról van szó, hogy nem szeretne látni vagy beszélgetni, csak rossz mentális állapotban van és majd ha jobban lesz keres.

Ennek 5 napja, tehát igazából csak annyi lenne a kérdésem hogy szerintetek valóban arról van szó amit mond, vagy az, hogy túl sokat kérdeztem a találkozót ès túl sokszor kérdeztem megerősítést okozta azt hogy nem szeretne velem beszélni és lerázott.

Bocsánat a hosszù szövegèrt csak kíváncsi vagyok mások véleményére:)

2024. jún. 3. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvesztette az érdeklődést tőled függetlenül a harmadik randi előtt.
2024. jún. 3. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Hát amit leírtál, az alapján ez könnyen megeshet...
2024. jún. 3. 20:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Tehát a reális lépés az lenne, ha nem várnék arra, hátha igazat mondott és majd valóban keres hanem tovább kéne lépni, ugye?
2024. jún. 3. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább. Kifogásokat keresett, nem jöttél be neki igazán és megtartana téged talonban, vagy arra vár mikor esik le neked, hogy nincs esélyed nála.
2024. jún. 3. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tovább kéne lépned, ja... Én teljesen megértem a srácot (ha igazat mond), én is voltam ilyen helyzetben. De senkitől sem elvárható, hogy határozatlan ideig várjon egy kvázi idegenre, hogy majd hátha jobban lesz.
2024. jún. 3. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Ő...erre nagyon ráparáztál s elkergetted. Ne várj rá.
2024. jún. 3. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se érdemes rá várni. Olyan kifogásnak tűnik ez nekem. De még ha igazat is mondott, mi van ha majd potyára vársz rá, ő meg később se akar majd semmit.
2024. jún. 3. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Hagynám a fenébe. És nem te szúrtad el.
2024. jún. 4. 07:17
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Nem szúrtál el semmit, ahogy írták, valamilyen tőled független körülmény miatt elvesztette az érdeklődését irántad.

Akár az is lehet, hogy igaz, amit írt.

Döntened neked kell, hogy akarsz-e várni bizonytalan ideig egy bizonytalan válaszra, vagy nem.

2024. jún. 4. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!