Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy elvesztettem minden érdeklődést a férfiak felé?
Figyelt kérdés
Valahogy elromlottam az utolsó kapcsolatom után. Nem tudok senkit vonzónak találni (ebbe híres sztárok is beletartoznak), annyira pláne nem hogy fizikailag akarjak is tőle valamit, kiráz a hideg ha közeledni akar valaki. Az exem is már teljesen semleges pedig teljesen bele voltam betegedve majd' 5 évig.
Egy ideig még normális volt, de 2 éve kijöttem a kapcsolatból és nincs semmi szexuális traumám, most azért kicsit zavar.
Nektek ha volt ilyen, mi rázott ki belőle?
2024. ápr. 8. 22:38
1/9 anonim válasza:
Nekem van szexuális traumám de ez ettől szerintem független. Ha nem szeretsz senkit nem kötődsz akkor nem is vonzódsz igazán úgy senkihez és nincs benned állandó vágy. Szerintem ez normális.
3/9 anonim válasza:
Én csak biokémiai oldalról tudok ehhez hozzászólni, ha egészséges vagy, nyitott leszel bármire. Nem szedsz, szedtél valamit?
Sok gyógyszer kinyírja a libidót, sajnos.
4/9 anonim válasza:
Én így vagyok csak a nőkkel. Már a csók gondolatával is ki lehet kergetni a világból.
5/9 A kérdező kommentje:
#3: nem szedek semmit.
2024. ápr. 9. 06:04
7/9 anonim válasza:
Én is elvesztettem már!
Már csak a nőket szeretem!
38/f
8/9 A kérdező kommentje:
#7: Akkor úgy mondom, hogy senkit nem találok vonzónak, biszexuálisként se nőt, se férfit.
2024. ápr. 10. 09:18
9/9 anonim válasza:
Én meg zombi-szexuális vagyok, de még nem találtam meg az igazit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!