Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvesztette volna az érdeklődé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztette volna az érdeklődését?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 hétig ismerkedtem a sráccal meg találkozgattunk, aztán kb az 5. randin lefeküdtem vele. Azt mondta ő is, hogy jó volt, én is jól éreztem magam vele. De azóta mintha kevesebbet keresne, kicsit mintha már nem érdekelném annyira. Lehet, hogy azért vesztette el az érdeklősét mert ilyen hamar lefeküdtem vele?
2023. jún. 29. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Annyira nem volt jó, ezek szerint.
2023. jún. 29. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem azért, mert hamar lefeküdtél vele, hanem azért, mert csak szexre utazott.
2023. jún. 29. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:
de ha csak arra utazott, miért keres még mindig? nem tűnt el, ugyanúgy beszélgetünk, hívott találkozni is azóta (ráadásul rendes programra nem szexre) csak picit mintha kevésbé lenne érdeklődő és kevesebbet ír.
2023. jún. 29. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Talonban tart. Még nem esett le? Másokkal is lefekszik, majd elővesz, ha újra kedve támad rád, akár barátnője van és nem lehet veled mindig, de én szerintem talonban vagy tartva.
2023. jún. 29. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A szex után a legtöbben talonba tartanak ahogy írták is..

Nagy dolgokat ne várj ettől, max pár szexet még szerintem.

2023. jún. 29. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megtart B opciónak. Mással is kavar, lehet vele jobban alakulnak a dolgok.
2023. jún. 29. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha lefekszel tobbszor vele, akkor csak o jar vele
2023. jún. 29. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Jol*
2023. jún. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!