Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért változott meg mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért változott meg mert nyeregben érezte magát?

Figyelt kérdés

26N, 35F.

Régóta ismerjük egymást, 4 hónapja kezdtünk el kettesben találkozni.

Az elején nagyon szépeket mondott nekem, nem csak a külsőmet, a belsőmet is dicsérte. Természetesen viszonoztam, mert nekem is nagyon tetszett amit mutatott magából. Nem csak a szavai voltak szépek, úgy ért hozzám mint aki tényleg oda van értem. El sem hittem hogy létezik még ilyen férfi a sok csalódás után.

Elmentünk szép helyekre, jól éreztük magunk. Viszont az elmúlt hónapban mintha kicserélték volna, egy nap találkoztunk és nem volt több kedves szó, érintés. Folyamatosan magáról beszélt, 1x sem kérdezte meg hogy velem mi a helyzet. Ha én mentem hozzá nem kínált meg semmivel, ha ő jött hozzám magának mindig hozott üdítőt (pedig tudta hogy mindig készültem a kedvencével, főztem is neki), nekem pedig semmit. Aztán elkezdett burkoltan beszólogatni, pl. minek festetem szőkére a hajam - attól ennyire töredezett, minek használok effektust a képeimen - élőben nem ilyen sima az arcbőröm és hasonlók. Nagyon rosszul esett, mert az elején még “gyönyörű nő” voltam. Megkérdeztem hogy mi történt, hogy egyik napról a másikra így megváltozott a hozzáállása. Ő azt állította hogy nem változott meg. Adtam még pár esélyt a dolognak, vártam hátha visszajön az az énje amit megkedveltem de nem jött. Ezért megmondtam neki hogy nekem ez így nem megy, szépen kifejtettem hogy miért. Próbálta megbeszélni, de nálam teljesen eltűnt a rózsaszín köd (nem csak azért mert beszólogatott, más embereket is úgy pocskondiázott hogy köpni nyelni nem tudtam…olyan embereket akik elvileg a barátai).

Azóta nem beszélünk, nem is szeretnék tőle semmit már. De próbálom megfejteni hogy miért történt ez, bánt, hogy megint ennyire félreismertem valakit. A legjobb barátnőm szerint nyeregben érezte magát, ezért úgy gondolta elég volt a színjátékból és előjött az igazi arca. Nem tudom felfogni hogy valaki ennyire jól meg tudta játszani magát.:(

2024. máj. 31. 21:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%

#10 igen ez regebben jol mukodott. Viszont a mai vilagban ki var ennyi idot? En vagyok az elo pelda, hogy vt egy szamomra minden teren megelelo ferfi az eletemben akivel direkt vartam szexxel, es egy ido utan kezdett eltavolodni es vegul eltunt. Majd ra par honapra osszejott egy olyan novel aki eleg hamar odaadta neki magat. Azota gyereke is van tole.

Igen lehet mondani, hogy annyit is ert..csak tenyleg ő az a ferfi vt akivel el tudtam vna kepzelni a jovot es ilyet nehez ujra talalni. Azt persze 4 evre ra talaltam, akinel nem vartam sokaig az agyba bujassal. Azota a ferjem.

Szooooval van ilyen is olyan is.

2024. jún. 1. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!