Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyeregbe érzi magát, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyeregbe érzi magát, vagy kezd rájönni, hogy nálam nem játszat lyukra?

Figyelt kérdés

Első taliig minden rendben volt. A tali napján neki állt hisztizni, összeveszett velem és így nem jött el a talira. (Mert állítólag elkezdett félni.) Mikor megmondtam neki, hogy nem kellett volna új alkalomért könyörgött. Akkor tolni akartam az időpontot, de erőt vettem magamon és taliztunk. Jól telt, jól ment a beszélgetés. Majd napról napra úgy éreztem, hogy írásban is csak a napi meló stresszt írja ki magából. Majd a nap végén felhív, elmondja nyűgjét baját és kész. Eleinte én is meséltem a napomról, magamról és kérdezgettem őt (hogy megismerjem). Aztán feladtam és mondtam neki, hogy egy hogy vagy jól esett volna. És miközben beszéltem/beszélek hozzá érzem, hogy nem figyel rám. Csak egy két szóval le reagálja. (Aha, jó nem? meg hangulatjelek) És hívás közben hallom hogy mást csinál pédlául gépel. És mondtam neki, hogy ennek így nincs értelme, hogy én elszórakoztatom őt. Amúgy is ha én figyelek rá, akkor ne legyen már ilyen. Így mondtam neki,hogy gondolja meg a második talit. Vagy normálisan vagy sehogy. Távkapcsolat lenne amúgy is, ezért kellene jobban hozzáállnia a dolgokhoz. És megsértődött mikor mondtam neki, hogy bocs második talira nem megyek hozzá a hétvégére (amit meg is ért, bár már első talinál is pedzegette - pedig tudja, hogy nem feküdnék le vele) és ha így csinál nem látom értelmét. Ezek után rám tette a telefont és nem keresett.

Amúgy szegről végről ismerjük egymást. (...)

L

2018. dec. 20. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd! Nekem is volt ilyen,addig beszélgetett,amíf azt gondolta úgy is megadom neki,amit "vár" tőlem,majd amikor rájött,akkor alább hagyott az érdeklődése,később már amikor beszéltünk,csak a gondjait mondta el,aztán egyik nap bejelentette,jpgy amúgy ő már összejött mással,mert idézem" nem bírta már szex nélkül",mondod oké,de annyi lehetett volna benne,hogy előbb akkor véget vet ami kis beszélgetéseinknek.

Nem rosszindulatból,de úgy gondolom ne erőltesd. :)

2018. dec. 20. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"elkezdett félni"

Bocs, de ez... xD Felejtős.

2018. dec. 20. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A golfipályán több lyuki van. Fa nemem egy lyuki mondja, hogy oda nem megy be a kukim, akkor elmarad a tali.
2018. dec. 21. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!