Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valamit rosszul csinálok, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit rosszul csinálok, ez már biztos, és nem tudok rájönni, hogy mit?

Figyelt kérdés

Életvidám, pörgős lány vagyok, és valahogy nem jön össze egy sráccal sem a komoly kapcsolat, és nem értem, hogy hol rontom el?

Az elmúlt fél évben negyedjére történt meg velem ugyanez a történet:

Szóval, addig semmi gond nincs, hogy a kiszemelt srác figyelmét valahogy felkeltsem, és eljussunk az ismerkedésig, randizásig, minden mindig teljesen fantasztikusan alakul, próbálok nem túl lelkes lenni, csak úgy normálisan, hogy ne az legyen, hogy ráerőltetem magam, pedig a környezetem szerint nyugodtan, mert jajj látszik, hogy odavan érted, blabla.

És ilyen 1-2 hónap után, mikor eljutnánk valami komolyabb pontig, pl szex, meg hasonlók, mindig jött valami hirtelen váltás, hogy ők nem állnak készen egy komoly kapcsolatra, meg sosem az én hibám természetesen, hanem az övék, és inkább ne folytassuk, mert csak kihasználnának stb.

Én komolyan nem értem. Persze, rákérdeztem elején, hogy exel mi van, úgy nagyjából, hogy ezeket elkerüljem és ott még szó sem volt lezáratlan kapcsolatokról, meg hasonlók, és tényleg minden tök jól alakult, kedvesek, figyelmesek, aranyosak voltak velem, semmi nyomulás, csak randik voltak, közös programok, stb...

De már negyedjére ugyanaz??

Nem hiszem el, hogy nekem nincs ebben szerepem, ha annyira jó velem lenni, ahogy állítják, akkor miért történik ez meg újra meg újra?

Szóval szerintem valamit elrontottam, méghozzá csúnyán, és érdekelne a véleményetek, hogy mit. Nyugodtan mondhattok bármit, mert én sehogy nem jövök rá, mit csinálok rosszul, és hátha ez felnyitja a szemem.

2013. jan. 5. 20:37
1 2 3 4
 1/32 ASOT ***** válasza:
diák korosztályról van szó vagy idősebb?
2013. jan. 5. 20:40
 2/32 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak peched van
2013. jan. 5. 20:41
 3/32 A kérdező kommentje:
21 vagyok szintén huszonéves srácokról volt szó
2013. jan. 5. 20:41
 4/32 anonim ***** válasza:

Szimpatikus vagy így elsőre. :)

Amúgy én biztos nem csinálnék a helyedben, hogy egyből az elején az exekről kérdezgetni. Meg talán, akkor legyél kicsit lelkesebb.

21/F

2013. jan. 5. 20:42
 5/32 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne. Szinte pont ugyanúgy vagyok vele mint te (csak velem 3-szor esett meg fél év alatt...)

17/L

6/32 Patrik24 ***** válasza:

Sok minden lehet:

1. Csúnya vagy, nem tudtak megfektetni korán így lelépnek.

2. Unalmas vagy számukra: nem kezdeményezel, csak magadról beszélsz, nem érdeklődöl irántuk

3. Nem vagy hiteles: amit mondasz azon érezni, hogy nem gondolod úgy.

4. Szerepet játszol, ez görcsössé tesz.

5. Lehet a pörgőségeddel álcázol valamit, amit érezni.

6. Kövér vagy

stb...

7/32 A kérdező kommentje:

Azért nem úgy kezdtem, hogy "Szia, hogy vagy, hogy hívnak, mi a helyzet az exeddel?" :D

De azért szóba került, és gondoltam megkérdezem, első eset után, nehogy megint úgy járjak.

És mégis. :D

És a lelkesedés meddig normális? Szóval mi az ami már túl lelkes?

2013. jan. 5. 20:43
 8/32 anonim ***** válasza:

Miért, hogy jártál az első esetnél?

Nem tudom, nem szerepel a szótáramban, hogy túl lelkes :)

2013. jan. 5. 20:45
 9/32 anonim ***** válasza:
Túl gyorsan akarsz túl sokat. Vagy csak peched van, ennyi. De az nem világos, hogy a szex után lépnek le? Ha igen, akkor egyértelmű a dolog...
2013. jan. 5. 20:46
 10/32 ASOT ***** válasza:

Patrik jókat írt :)

had kérdezzem már meg, hogy lefeküdtél te valamelyikkel is vagy előtte mindig vége lett?

2013. jan. 5. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!