Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit rosszul csinálok, ez már biztos, és nem tudok rájönni, hogy mit?
Életvidám, pörgős lány vagyok, és valahogy nem jön össze egy sráccal sem a komoly kapcsolat, és nem értem, hogy hol rontom el?
Az elmúlt fél évben negyedjére történt meg velem ugyanez a történet:
Szóval, addig semmi gond nincs, hogy a kiszemelt srác figyelmét valahogy felkeltsem, és eljussunk az ismerkedésig, randizásig, minden mindig teljesen fantasztikusan alakul, próbálok nem túl lelkes lenni, csak úgy normálisan, hogy ne az legyen, hogy ráerőltetem magam, pedig a környezetem szerint nyugodtan, mert jajj látszik, hogy odavan érted, blabla.
És ilyen 1-2 hónap után, mikor eljutnánk valami komolyabb pontig, pl szex, meg hasonlók, mindig jött valami hirtelen váltás, hogy ők nem állnak készen egy komoly kapcsolatra, meg sosem az én hibám természetesen, hanem az övék, és inkább ne folytassuk, mert csak kihasználnának stb.
Én komolyan nem értem. Persze, rákérdeztem elején, hogy exel mi van, úgy nagyjából, hogy ezeket elkerüljem és ott még szó sem volt lezáratlan kapcsolatokról, meg hasonlók, és tényleg minden tök jól alakult, kedvesek, figyelmesek, aranyosak voltak velem, semmi nyomulás, csak randik voltak, közös programok, stb...
De már negyedjére ugyanaz??
Nem hiszem el, hogy nekem nincs ebben szerepem, ha annyira jó velem lenni, ahogy állítják, akkor miért történik ez meg újra meg újra?
Szóval szerintem valamit elrontottam, méghozzá csúnyán, és érdekelne a véleményetek, hogy mit. Nyugodtan mondhattok bármit, mert én sehogy nem jövök rá, mit csinálok rosszul, és hátha ez felnyitja a szemem.
Szerintem a felsorolt 6 pont közül egyik se igaz, talán az 5-ös, de az akkor tudattalan. De ezen még gondolkozom.
Mind a négy eset ugyanígy zajlott, minimális eltérésekkel.
Én is ilyen cipőben járok, csak 10 évvel idősebb vagyok nálad. És már ez megy egy jó ideje. Én sem hiszem el, hogy nincs bennünk hiba, tuti valami nem ok.
Nem gondolom, hogy ronda vagyok, vagy kövér, és alapból vicces, jófej, kedves vagyok, beszédes. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az első talik jól szoktak sikerülni, gondolom én... Nevetgélünk, jókat dumálunk, nekem úgy tűnik, hogy jól érzik magukat a társaságomban. És mégsem, utána vagy nem keresnek, vagy esetleg van még egy-két tali, és ennyi. Valószínű, nem jövünk be nekik mégsem, értem én ezt is, csak azt nem értem, miért nem lehet ezt megmondani.
ez fordítva akkor történik meg ha a lány csak barátként jó haverként kezeli a pasit és akkor a pasi ha jön h jó lenne még is csak szexelni akkor á-ááá
Az hogy túl jó csaj lennél hozzájuk és azért lépnek le azt azért nem tartom normális dontésnek mert akkor már ugymond 1 pár voltatok és már nem kellett udvarolni meg odamenni szóval már ott voltál előttük h csak a ruhát kellett volna levenni.
ÉS nem hinném h az összes pasi impotencia zavaros lett volna....
vagy nem tetszettél nekik, vagy ők nem akartak komoly kapcsolatot, de a szex kihagyása akkor sem érthető.
az hogy az 1 kivételével kimaradt az egy pasinal vagy akkor fordul elő a legtöbb esetben ha a lányt nem kívánja, vagy nem működik a rafkó...
Impotencia gondokról nem tudok nyilatkozni, talán, erre így még nem gondoltam.
De a külsőmmel szerintem nincs gond. Bár ez persze nem zárja ki, hogy pont ők mégse kívántak volna, csak furcsállnám.
Hát köszi minden választ, mindenkit felpontoztam, de ha van még valaki, akinek egyéb ötlete akad, nyugodtan megoszthatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!